Sztárbox

Megszólalt Kabát Péter fia, aki helyszínen nézte végig apja kiütését: Azt a pár percet senkinek nem kívánom

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. november 21. 18:33

Kabát Péter fia nagyon megijedt, amikor Rácz Jenő kiütötte az apját, de igyekezett kifelé nem mutatni.

Vasárnap láthatták a nézők az RTL-en a Sztárbox negyedik negyeddöntőjét, amelyben Rácz Jenő a műsor eddigi legbrutálisabb kiütésével győzte le Kabát Pétert. Az egykori csatár, korábbi magyar válogatott labdarúgó 25-30 másodpercre elveszítette az eszméletét.

A 46 éves Kabátot a ringből kórházba vitték, később az Instagram-oldalán jelezte, hogy CT-vizsgálaton esett át, és megállapították, hogy „nincs semmi baj”.


A Blikk megkérdezte Kabát Péter fiát, Kevint, hogy milyen érzés volt a helyszínen, élőben végignézni, ahogy Rácz Jenő kiütötte az édesapját.

Azt a pár percet senkinek nem kívánom, amit mi ott átéltünk... Nem úgy alakult az egész meccs, ahogy vártuk, borzasztó érzés volt ájultan látni aput, de nagyon büszke voltam rá. Tudtam, hogy ha belehal is megcsinálja!

– fogalmazott Kabát Kevin, utalva arra, hogy apja nemrég eltörte a kezét, és még nem épült fel teljesen a sérüléséből, amikor kiállt Rácz Jenő ellen.

Próbáltam higgadt maradni, de legbelül azért megijedtem, csak nem mutattam senkinek. Jenőn is ijedtséget láttam, szóval megkönnyebbültem, amikor végre felkelt

– tette hozzá az Újpest fiatal focistája.

Nyitókép: RTL

#Sztárbox#kabát péter#Kabát Kevin#kiütés#ijedtség

Címlapról ajánljuk