Sztárbox

Rácz Jenő a Kabát elleni KO-ról: Ez egy óriási trauma, fel kell dolgoznunk mindkettőnknek

Borda TamásBorda Tamás

2023. november 20. 15:05

Rácz Jenő éjjel megírta a ringben kiütött Kabát Péternek, mennyire szereti. Következő ellenfelét, Istenes Bencét jóval képzettebbnek tartja, nem zárja ki azt sem, hogy a vasárnapi Sztárbox-elődöntőben ő fog feküdni a padlón.

Úgy tűnt, az adrenalintól először fel sem fogtad, hogy mi történt Kabáttal, amikor kiütötted. Egyet aludva a meccsre hogyan tudod felidézni a történteket?

Először fogalmam sem volt arról, hogy mi történt pontosan. Azt hittem, hogy folytatódik a mérkőzés, hiszen voltak már olyan meccsek, ahol az illető felállt a padlóról, és folytatta a küzdelmet. Ahogy te is mondtad, tele voltam adrenalinnal, először le sem esett, hogy mi történt, és amikor megfordultam, el kellett telnie kábé öt másodpercnek, hogy rájöjjek, hogy vége van a meccsnek.


Beszéltetek azóta egymással?

Nem, de tegnap éjjel küldtem neki egy SMS-t, és leírtam neki, hogy mennyire szeretem. Ez egy óriási trauma, fel kell dolgoznunk mindkettőnknek. Ha Peti regenerálódott, és lelkileg is rendben lesz, akkor mindenképpen beszélni fogunk.

Istenes Bence már a Sztárbox névsorának kihirdetésekor megtalált, miután úgy hallotta, te már telekürtölted az RTL-t, hogy meg akarod őt verni (a videóban 3.08-tól). Aztán az első meccse után nyilvánosan kihívott, amire nem volt másik példa a műsorban. Voltaképpen mi van közöttetek?


Bence üzengetett nekem, én viszont sohasem. Én nem a szavak embere vagyok, hanem a tetteké. Majd vasárnap találkozunk, és kiderül, hogy melyikünk a jobb. Még az is lehet, hogy én fogok ott feküdni a padlón, ezt képtelenség megjósolni, de mindannyian erre vállalkoztunk, amikor elfogadtuk ezt a felkérést, ez bármikor benne lehet a pakliban.  

Szerinted nehezebb dolgod lesz ellene, mint Kabát Peti ellen?

Sokkal képzettebbnek tartom Bencét, de nem lehet megjósolni, hogy mi lesz az eredmény. Hiába edzettél keményebben, mint tegnap este kiderült, elég egy ütés.

Nyitókép: RTL

#Sztárbox#boksz#rácz jenő#interjú#kabát péter#kiütés#istenes bence

Címlapról ajánljuk