Sztárbox

Rácz-Gyuricza Dóra: Amikor Peti ott feküdt, Jenő sokkos állapotba került

Borda TamásBorda Tamás

2023. november 20. 15:48

Rácz-Gyuricza Dóra számított rá, hogy férje nagy fölényben lesz az első Sztárbox-meccsén, de amikor Kabát Péter a padlóra zuhant, nem is tudott örülni Jenő győzelmének, annyira rettegett, hogy mi fog történni. Az rtl.hu-nak azt is elárulta, ő maga vállalná-e a szereplést a Sztárboxban.

Milyen érzés volt látni Jenőt a ringben?

Nagyon megindító volt, ahogy kezdődött az egész. Sokkal kiegyensúlyozottabb volt Jenő, mint amire számítottunk, hiszen pár nappal ezelőtt még nagyon izgult, vasárnapra viszont sikerült megnyugodnia. Büszke voltam rá a meccs közben, és nyilván a végén is, de erre a végkifejletre senki sem számított.

Gondoltad volna, hogy ekkora fölényben lesz?

Végigkísértem Jenő felkészülését, és tudom jól, hogy ő a falon is átmegy, ha kell. Elhivatott és maximalista, úgyhogy igen, számítottam rá, hogy ekkora erőfölénye lesz.


Kabát Peti kiütése után megfagyott a levegő az arénában. Mit éreztél azokban a másodpercekben?

Leírhatatlan érzés volt. Rettegtünk abban a pillanatban, nem is tudtam Jenő győzelmének örülni. Mindenki Kabát épségére koncentrált, és vártuk, hogy végre eszméletéhez térjen.

Szerinted lelke mélyén mennyire viselte meg Jenőt, hogy így leütötte a barátját?

A barátjáról van szó. Amikor Peti ott feküdt, Jenő sokkos állapotba került. Amikor felléptem mellé a ringbe, láttam rajta, hogy nem is értette, mi történt. Teljesen le volt taglózva, hiszen ő egyáltalán nem kiütésre ment.


A történtek után beszéltél esetleg Róka Adrival?

Elkerültük egymást, a meccs után már nem is láttam.

Ha lesz jövőre is Sztárbox, bevállalnád?

Ha ezt a kérdést tegnap teszed fel nekem, igent mondtam volna, de most még én is sokkos állapotban vagyok.

 

#Sztárbox#rácz jenő#Rácz-Gyuricza Dóra#interjú#kabát péter#boksz#kiütés#ma

Címlapról ajánljuk