Sztárbox

Kabát Péter: Újra meg kell néznem a meccset

Borda TamásBorda Tamás

2023. november 20. 15:27

Kabát Péter nem akarta, hogy párja, Róka Adrienne élőben nézze a meccsét,  Rácz Jenő brutális kiütése után pedig arra tért magához, hogy ott sír mellette a ringben. Kabát szerint „tök jó, kiélezett” meccset vívtak a szárséffel, de kell még neki pár nap, hogy túltegye magát a történteken.

A KO után azt nyilatkoztad, hogy minden rendben veled. Valóban így volt? Mennyi idő esett ki az ütés után? Mire emlékszel a tegnap estéből?

10-20 másodperc esett csak ki, de onnantól, hogy felébredtem, mindenre emlékszem. Pont most néztem vissza a felvételt, és azt gondolom, hogy egy tök jó, kiélezett meccsünk volt. Sajnos belefutottam a jobbosba, ami eltalálta az állkapcsomat, azért estem össze.

Mit mondtak az orvosok?

A meccs után egyből elvitt a mentő koponya CT-re, de szerencsére semmi baja a fejemnek. Minden negatív, nincsen semmi bajom, egyedül a kibicsaklott jobb lábamban érzek fájdalmat, valószínűleg meghúztam a szalagot. Ezt mindenképpen meg kell majd röntgeneztetni.  


Adri (Kabát Péter párja, Róka Adrienne) megnyugodott már? Szerinted mennyi idő, amíg túlteszi magát a történteken?

Adri nagyon érzékeny, ezért nem is akartam, hogy élőben nézze meg a meccset, de rábíztam a döntést. Amikor magamhoz tértem, láttam, hogy ott sír a ringben, szerintem kell még neki néhány nap, míg feldolgozza a történteket.

Mikor fociztál, volt hasonlóan kemény ütközésed?

Volt, hogy belefejeltek a fejembe, de ilyen jellegű eset még sosem történt velem.

Rácz Jenővel elmondtátok, hogy a meccs nem lesz hatással a barátságotokra, de valóban száz százalékosan túl tudod tenni magad rajta, hogy ennyire megvert?

Biztos vagyok benne. Jenő írt is nekem, és elnézést kért. Adrihoz hasonlóan nekem is kell még pár nap, hogy túltegyem magam a tegnap estén, de nem lesz gond közöttünk.

 Újra meg kell néznem az elejétől a végéig a meccset, tudom, hogy nem kellett volna elkapkodnom, de büszke vagyok magamra, nincsen hiányérzetem.


Szerinted kik jutnak be a Sztárbox döntőjébe a súlycsoportodban?

Molnár Áronban teljesen biztos vagyok, de a Rácz-Istenes meccs is komoly lesz. vasárnap biztosan megyek szurkolni Jenőnek.

Nyitókép: RTL

 

 

#Sztárbox#kabát péter#boksz#kiütés#rácz jenő#róka adrienne#interjú

Címlapról ajánljuk