Sport

Videó: Orbán Viktor magányosan nyomogatta Nokiáját

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. június 27. 13:54

Orbán Viktor miniszterelnök a stuttgarti stadion VIP-páholyából nézte a Skócia elleni meccset, valaki levideózta, ahogy magányosan álldogál, miközben Csányi Sándor OTP-vezér másokkal beszélget.

Június 23-án játszotta a magyar futballválogatott a Skócia elleni csoportmérkőzést a németországi Európa Bajnokságon. A magyar válogatott a 100. percben rúgott góllal nyerte a meccset.

A magyar miniszterelnök a stuttgarti stadion VIP-páholyából szurkolt a válogatottnak, és egy Tiktokra szerdán feltöltött videó tanúsága szerint voltak magányos pillanatai.

A videó vagy a félidőben vagy jóval a győztes meccs vége után készült, Orbán még, vagy már nem tűnik rajta különösebben vidámnak vagy izgatottnak. A széksor támlájának támaszkodva áll, miközben tőle jobbra Csányi Sándor OTP-vezér, az MLSZ elnöke két idősebb férfivel beszélget.


A 27 másodperces videó 7. másodpercében a magyar kormányfő előveszi telefonját, nagyjából 10 másodpercig nézi a kijelzőt, majd zsebrevágja a készüléket. Nem lehet tökéletesen kivenni, de egy régi, nyomógombos telefonról van szó, nagy valószínűséggel egy Nokia 6700-as, korábban ugyanis kiderült, hogy Orbán Viktor ilyen régi telefont használ.

Magányosan ácsorgó, Nokiáját nyomogató Orbánt videóztak a Skócia elleni meccsen
Orbán Viktor a Skócia elleni meccsen – Fotó: Sebastian Frej/MB Media/Getty Images
#Sport#foci-eb#orbán viktor#nokia#magyarország#skócia

Címlapról ajánljuk