Sport

Feladta magát a rendőrségen a sikkasztás miatt körözött válogatott focista

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. március 3. 16:24

Tokody Tibor ellen a Győri Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot 2021 júliusában.

Már nem szerepel a rendőrség körözési listáján Tokody Tibor, a magyar labdarúgó válogatott egykori focistája, írja a 24.hu. A híroldal értesülése szerint Tokody saját maga ment be a rendőrségre, miután megtudta, hogy elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A kétszeres válogatott futballista ellen a Győri Rendőrkapitányság adott ki körözést 2021 július hetedikén sikkasztás miatt. A rendőrség honlapján nem közölték, hogy a gyanú szerint pontosan mit követett el.

A jelenleg 42 éves Tokody karrierje kezdetén au Újpest majd Győri ETO játékosa volt, csapatával magyar bajnok, és kétszeres bronzérmes lett. 2004-től 2006-ig Németországban játszott. Az Oberhausenben és a Wuppertaler SV-ben összesen 54 mérkőzésen lépett pályára, ezeken a meccseken 8 gólt szerzett.

Tokody Tibor hét évvel ezelőtt a Somos SE-nél fejezte be a játékos-pályafutását, 2015-ben Mosonmagyaróváron edzősködött, majd egy ideig csaposként is dolgozott. 2020-2021-es szezonban a győri városi kispályás bajnokság egyik csapatának, a Legenda Sport-Trógereknek volt játékosa.

Tokody Tibor még külföldön is viszonylag híresnek számít, az Újpest-Dunaújváros mérkőzésen lőtt öngólját rendszeresen szerepeltetik a különféle focis bakiparádékban:


Nyitókép: Tokody Tibor, a Győri ETO FC játékosa 2013-ban Fotó: Illyés Tibor / MTI

#Sport#futball#körözés#válogatott#tokody tibor

Címlapról ajánljuk