Sorozat Klub

Az élete egy nyitott könyv: a színpadon ismerte meg szerelmét Buch Tibor (x)

Fizetett tartalomFizetett tartalom

2023. szeptember 12. 13:30

Az őszes hajkoronával is sármos színésszel, Buch Tiborral madarat lehetne fogatni. Tibor ugyanis kolléganője, Lőrincz Judit operaénekesnő oldalán újra rátalált a boldogságra.

A két művészember találkozása egy közös munkának köszönhető.

Szolnokon a Víg özvegy című darabban kaptak mindketten szerepet. A színpadon próbálva egyhamar kiderült, hogy akár több lehet ebben egy egyszerű munkakapcsolatnál.

Akkoriban mindketten válófélben voltak, így az, hogy rátaláltak a másikra, nagy lelki segítséget jelentett számukra. Végül egy közös nyaralás után döntötték el, hogy többet is szeretnének egymástól.  

Romantikus filmbe illő megismerkedés után utazós kalandfilm az életük

A színész – akit számtalan színházi darabon kívül időnként televíziós sorozatokban is láthattunk már – nem egy otthonülő típus, ahogyan Judit sem, hiszen mindketten nagyon szeretnek utazni.

Az élete egy nyitott könyv: a színpadon ismerte meg szerelmét Buch Tibor (x)

Judit Németországban tanult, de a sors aztán még Ausztráliába is elvetette, sőt az Egyesült Államokban is fellépett már. Az Aranyalma- és Pro Theatro-díjas Tibor pedig rajong a motorozásért, így szabadidejében gyakran pattan nyeregbe, hogy felfedezze az ország legszebb útjait. Ezekre a motorozásokra egyre gyakrabban kíséri el Judit is.

Sőt, Tibor nemcsak hobbiból motorozik, ha tud, akkor segít is ezzel: alapítója volt a Vérlovagok nevű önkéntes csapatnak, akik motorral szállítanak vért oda, ahol sürgős szükség van rá. Tibor jelenleg időhiány miatt szünetelteti ezt a karitatív munkát.

Tibor és Judit örömmel mondtak igent a felkérésre, hogy Ők legyenek AZ ÉV HOTELE szállodaverseny egyik adásának tesztelői.

Az élete egy nyitott könyv: a színpadon ismerte meg szerelmét Buch Tibor (x)

Ha lemaradtál volna AZ ÉV HOTELE legutóbbi adásáról, akkor azt bármikor újranézheted az RTL+-on!

AZ ÉV HOTELE műsor szereplői két északkelet-magyarországi szállodát teszteltek le!

4 Évszak Erdeihotel****, Mátrafüred

A szálloda Mátrafüreden, egy csendes utcában, a Mátra lábánál táláható. A 2 lakosztállyal és 10, erdőre nyíló szobával, erdei panorámás szaunával és swim spa jacuzzis medencével, fákkal árnyékolt chill helyekkel és hammock pihenőkkel rendelkező 4 ÉVSZAK Erdeihotel**** kiemelkedő színvonalú szolgáltatást garantál az igazán igényes pihenni vágyóknak. A környezetbarát üzemeltetési megoldások a Mátra csodálatos természeti környezetének megóvását szolgálják, a SMART funkciók pedig a modern kor nyújtotta, mobiltelefonról irányítható praktikus kényelmet és szabadságot nyújtják a minden ide látogatónak. A tenisz, patenque és krikett mellett a Mátra rejtett ösvényein vezető túrák elektromos meghajtású terepsegway, quad és ranger járműveken, adrenalindús száguldás a high-tech e-costerrel, vagy tereprollerrel, elektromos kerékpárokkal feledhetetlen élményt ígérnek 50 féle különleges program formájában a nyolcszoros Tripadvisor-díjas 4 Évszak HSB válogatásában. A 4 Évszak Palóc Bistorant hagyományos palóc ízvilággal fűszerezett modern konyhájának hatalmas választéka nap mint nap új utakra csábítja a felfedezőket. A díjnyertes, minőségi konyhából kikerülő kínálatban gyermekmenük és speciális igényeket kiszolgáló fogások is megtalálhatók.

Az élete egy nyitott könyv: a színpadon ismerte meg szerelmét Buch Tibor (x)

További információ: https://erdeihotel.hu/

Judit és Tibor a mátrai kaland után egy másik szállodát is kipróbált, méghozzá egy tematikus minihotelt Egerben.

Excalibur miniHotel

A 4 csillagos Excalibur miniHotel Egerben található, 5 perc sétára a Csillagászati Múzeum területétől, a Kopcsik Marcipánia és Harangöntő-ház közelében helyezkedik el. A híres egri Líceum 450 méterre található, Eger történelmi belvárosa csupán 10 perc könnyű sétára, de a Szépasszony-völgy is közel van a szálláshoz. A kis szállodában egy középkori hangulatú étterem is működik.

Az idelátogatók hat egyedi stílusú szoba közül választhatnak, ezek mindegyike más fantáziavilágba repíti el a látogatót. Egyaránt megtalálhatja a számítását itt az, aki Harry Potter rajongó, de akinek a Gyűrűk Ura vagy épp a Trónok harca sorozat tetszett inkább, az is könnyen a filmek díszletei között érezheti magát! A szálloda és étterem udvarán gyakran tartanak lovagi bemutatókat, melyekhez egy középkori dalokat éneklő lantos szolgáltatja a muzsikát.

Az élete egy nyitott könyv: a színpadon ismerte meg szerelmét Buch Tibor (x)

További információ: https://www.excaliburetterem.hu/

Szavazz és nyerj egy szállodai hétvégét!

A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnap délig szavazhatsz a műsorban bemutatott szállodák valamelyikére. Ugyanis, aki szavaz, az nyerhet egy utalványt abba a szállodába, ahová voksát leadta. Idén is minden szavazat számít, ugyanis ez egy verseny, ahol Te döntheted el, hogy melyik szálláshely legyen az adott régió nyertese, majd végül AZ ÉV HOTELE.

Jövő héten folytatódik a verseny az északkelet-magyarországi régióban

Az ÉV HOTELE című műsorban most vasárnap újabb két szállodát mutatnak be a sztártesztelők. Bátyai Éva színésznő és férje, Ákos egy romantikus hétvégét terveznek eltölteni, ahol végre kettesben lehetnek. A szerelmespár a hercegkúti Hotel Kőporost, és a miskolci Calimbra Wellness és Konferencia Hotel****superior-ba utaznak el, és vizsgálják át tüzetesen. Ha kíváncsi vagy hogyan alakul a hétvégéjük, akkor mindenképpen nézd meg az adást vasárnap, az RTL-en!  

Melyik legyen AZ ÉV HOTELE?

Az RTL-en futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni.

Az élete egy nyitott könyv: a színpadon ismerte meg szerelmét Buch Tibor (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#Az Év Hotele#szálloda#utazás#hotel#buch tibor#lőrincz judit

Címlapról ajánljuk