Sorozat Klub

Segíts eldönteni, hogy melyik legyen a legjobb szálloda a Balaton partján! (x)

Fizetett tartalomFizetett tartalom

2023. augusztus 29. 15:11

Múlt vasárnap lezárult AZ ÉV HOTELE idei közönségszavazás első régiójából, azaz a Balaton környékéről induló szállodák bemutatása. De ezzel még a verseny nem ért véget, hiszen a régió négy szálláshelyére a héten még egyszer, egészen pontosan vasárnap délig lehet szavazni a műsor hivatalos oldalán.

A nézők voksai rendkívül fontosak, hiszen a verseny kizárólag közönségszavazással dől el, szavazatukkal pedig megadják az esélyt kedvenc szállodájuknak arra, hogy az bekerüljön AZ ÉV HOTELE döntőjébe a másik négy régió nyerteseivel és a második helyezettekkel együtt. De természetesen nemcsak a szállodák nyerhetnek! Ha valaki voksol, akkor nyerhet is, övé lehet a nyeremények egyike.

Hogyan dől el, hogy melyik lesz az balatoni régió legjobb szálláshelye?

AZ ÉV HOTELE című műsor december végéig, Magyarország öt régiójának 28 szálláshelyét mutatja be. Augusztusban a hírességek közül kiválasztott hoteltesztelők a balatoni régióban négy szálláshelyet próbáltak ki. Ezeket a láthattátok múlt hét vasárnap, a hónap utolsó adásában. A négy szálláshely megtarthatta a korábban – az egyes adások után – megszerzett szavazatait, tehát az eredmények nem nullázódtak le. Most a nézők még egy utolsó voksolással segíthetik kedvencüket a havi döntőben, hogy a számukra legszimpatikusabb szálloda lehessen a balatoni régió legjobbja, azaz augusztusban a HÓNAP HOTELE. A szavazatokat vasárnap délig a műsor hivatalos oldalán lehet leadni. A nézőknek most még több nyeremény ütheti markát, hiszen a heti nyereményen kívül, az összes augusztusban voksló közül sorsolják ki a havi fődíjakat is. Ha nem láttad az összes balatoni indulót, vagy lemaradtál volna a múlt vasárnapi összefoglaló adásról, akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legutóbbi epizódját az RTL+-on!

Rajtad is múlik, hogy a négy balatoni szálláshely közül melyik lesz a régió legjobbja!

Hotel Helikon ****superior, Keszthely

A szálloda csendes környezetben, Keszthely központi, de part menti részén, egy hatalmas park mellett helyezkedik el. A szálloda kívülről ugyan némiképp magán hordozza a múlt stílusjegyeit, de alig egy éve teljes külső-belső felújításon esett át. Már a szálloda halljában egy különleges, és nagyon kellemes illat csapja meg az ember orrát, ami átjárja az egész épületet. Míg a vendég elér a szobájába letisztult, modern stílusú terekkel találkozik. A szálláshelyen öt szobatípusból választhatnak a vendégek, melynek mindegyike légkondicionált. Külön érdekesség, hogy a szállodának egy exkluzív, háromszintes, melegvizű medencékkel is felszerelt wellnessrészlege van, ahonnan csodás panoráma nyílik a Balatonra. Az ide érkezők minden évszakban élvezhetik a fürdőzés örömeit. A szállodában éjjel-nappal működő recepció, szobaszerviz és wifi teszi még komfortosabbá az ottlétet.

Segíts eldönteni, hogy melyik legyen a legjobb szálloda a Balaton partján!

További részletek: https://hotelhelikon.hu/

Sunset Resort, Fonyód

A Sunset Resort a Balaton első félautomatizált apartmanháza, Fonyódliget folyamatosan fejlődő, csendes kertvárosi részén található, a szabadstrand szomszédságában. A Balatontól csupán egy 20 méteres füves partszakasz választja el. A modern vonalvezetésű, új építésű apartmanház egy mediterrán stílusú belső udvart ölel körül, melyben az idelátogatók csendes, nyugodt környezetben élvezhetik a privát medencét, de akár nagyobb társaságok közösségi tereként is jól funkcionál. A ház minden egyes apartmanja egyedi méretben és stílusban lett kialakítva, így akár két fő, akár nagyobb család is megtalálhatja a számára legoptimálisabbat. A szálláshely kutyabarát, így azok számára is ideális, akik a fonyódi kutyás strand közelében keresnek szállást.  

Segíts eldönteni, hogy melyik legyen a legjobb szálloda a Balaton partján!

További részletek: http://sunsetresort.hu/

Hotel Vinifera Wine & Spa *****Superior, Balatonfüred

A Balaton első és ezidáig egyetlen 5 csillag superior besorolású luxushotele az északi part fővárosának tartott Balatonfüreden található. A 2023 nyarán átadott exkluzív hotel nem közvetlenül a parton, hanem egy csendes utcában, a Tagore sétánytól, illetve a két népszerű füredi strandtól - az Eszterházytól illetve Kisfaludytól – pár perc sétára egy domb oldalán épült. Elhelyezkedése miatt szobáiból és lakosztályaiból gyönyörű kilátás nyílik a magyar tenger keleti medencéjére, Tihanyra, valamit Füredre és a települést körülvevő dombokra. A szálloda wellness-részlege 2000 négyzetméteres, ahol 4 külső és 4 belső medence, finn- és infraszauna, sószoba, gőzkabin, és még egy különleges napozószoba is található. A szálloda része egy borkóstoló tér is, ahol egy profi sommelier minden nap más tematikára épülő borkóstolókat tart. A szálloda éttermében a régió legkifinomultabb ízei találkoznak ismert és ritka nemzetközi különlegességekkel az egészségtudatosság és a fine dining jegyében. A séfek helyi termelőktől, ökológiai gazdálkodásokból származó prémium és tiszta minőségű alapanyagokból főznek. Az étlapon nápolyi stílusú pizzák, egészségtudatos-, vegán-, laktóz- és gluténmentes ételek, valamint grillfogások is szerepelnek.

Segíts eldönteni, hogy melyik legyen a legjobb szálloda a Balaton partján!

További információ: https://vinifera.hu/

Sirius Hotel ****Superior, Keszthely

A 2023 tavaszán átadott szálloda közvetlenül a Balaton partján épült fel. A épület két szárnyában összesen 128 szoba és lakosztály található, nagy részükből a Balaton víztükrére nyílik kilátás. A magyar tenger színei – természetesen a vizet jelképező világos és sötétkék, és a nádasokra utaló barna - a szállodai enteriőrben is hangsúlyosan megjelenik. A hotel mögött halad el a balatoni bringakör egy része, aminek felfedezéséhez a szálloda recepcióján lehet elektromos és hagyományos kerékpárokat bérelni. A hotel 1500 négyzetméteres wellness részlegében hét medence, valamit tíz különféle szaunaattrakció található. A wellness része a „Harmony Island” névre keresztelt kibérelhető szoba is, ahol jacuzzi, masszázságyak valamint infraszauna is található. Ez párok számára nyújthat kellemes kikapcsolódást. A szálloda SunRise névre hallgató étterme az épület keleti oldalán, a Balaton partjától néhány lépésnyire található, így a vendégek a reggelizés közben gyönyörködhetnek a napfelkeltében, vacsora közben pedig az alkonyati tó látványában. A szálloda séfje szerint étlapjuk a francia konyha klasszikus hagyományaira építkezik, amit modern konyhatechnológiával és a magyar konyha klasszikus stílusjegyeivel kevertek meg.

Segíts eldönteni, hogy melyik legyen a legjobb szálloda a Balaton partján!

További információ: https://siriushotel.hu/

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye vasárnap egy új régióban folytatódik

A szállodák tesztelése szeptemberben az északkelet-magyarországi régióban folytatódik majd. Ebben a régióban hat hotel küzd majd meg egymással, a szeptember HÓNAP HOTELE címért. A soron következő vasárnapi adásban két egri hotelt, az Imola Hotel Platán ****superior-t és a Hotel Villa Völgy **** Wellness & Conference-t fogja kipróbálni két fiatal színész, Dobai Attila és a gyönyörű Tóth Zsuzsi. Ha kíváncsi vagy, hogy milyenek az új régió első szállodái és tudni szeretnéd, hogyan érezték magukat a sztár-tesztelők, akkor ne hagyd ki az adást most vasárnap 11:25-től az RTL-en!

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL-en futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni.

Segíts eldönteni, hogy melyik legyen a legjobb szálloda a Balaton partján! (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe, hogy kipróbálják, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#Az Év Hotele#utazás#nyaralás#hotel#szálloda#nyeremény

Címlapról ajánljuk