Sorozat Klub

Bontsunk vitorlát! (x)

Fizetett tartalomFizetett tartalom

2023. augusztus 8. 9:00

Van néhány olyan szerencsés, akik már gyerekkorukban megtalálják azt a tevékenységet, amit életük végéig szívesen csinálnak. A legszerencsésebbek közülük is azok, akiknek ez egyben a szakmájuk is. Közéjük tartozik Várfi Sándor színész, humorista is. 

A színész gyerekkorában sokszor vakációzott a Balatonnál, így örömmel tett eleget a felkérésnek, hogy két hotelt is teszteljen a balatoni régióban.

Életre szóló közös élmények

Sándor ezúttal imádott lányát, a 13 éves Lilit vitte magával a balatoni hétvégére, hiszen több olyan élmény is a Balatonhoz fűzi, melyeket szeretett volna újra átélni, ám ezúttal már a lányával. Sándor azt gondolja a gyereknevelésről, hogy apaként az az egyik legfontosabb feladata, hogy lányának minél több dolgot megmutasson a világból, minél több közös élményük legyen, hiszen ezek azok az emlékek, amelyek örökre megmaradnak. Sándor és Lili voltak AZ ÉV HOTELE című műsor legutóbbi epizódjának hoteltesztelői.

Bontsunk vitorlát!

Ötvös Csöpivel a hajón

Sándor nosztalgikus hangulatban készült erre a hétvégére, pontosabban első közös vitorlázásukra Lilivel. Várfi első saját vitorlásélményét a legendás színésznek, Bujtor Istvánnak köszönheti. Egykori főnöke egy próbájuk kezdését hajnali ötre írta ki, majd autóba parancsolta a társulat döbbent tagjait, akikkel Székesfehérvárról a saját vitorlásáig hajtott. Ez Sándor életében egy olyan meghatározó élmény volt, amit szeretett volna megosztani a lányával.

Bontsunk vitorlát!

Sándorék már az első szálláshelyükön, Keszthelyen kipipálhatták ezt a bakancslistás élményt. A vitorlázás mellett idejük nagyobb részét a szállodában töltötték, merthogy Lili kiskora óta úszik, ezért a wellness minden egyes medencéjét szerette volna kipróbálni. Sándor pedig inkább a gasztronómiai kínálatban lubickolt. A Balatonnál töltött két napjuk első felében a keszthelyi Hotel Helikon ****superior-t próbálták ki.

Hotel Helikon ****superior, Keszthely

A szálloda csendes környezetben, Keszthely központi, de part menti részén, egy hatalmas park mellett helyezkedik el. A szálloda kívülről ugyan némiképp magán hordozza a múlt stílusjegyeit, de alig egy éve teljes külső-belső felújításon esett át. Már a szálloda halljában is egy különleges és nagyon kellemes illat csapja meg az ember orrát, ami átjárja az egész épületet. Míg a vendég elér a szobájába letisztult, modern stílusú terekkel találkozik. A szálláshelyen öt szobatípusból választhatnak a vendégek, melynek mindegyike légkondicionált. Külön érdekesség, hogy a szállodának egy exkluzív, háromszintes, melegvizű medencékkel felszerelt wellnessrészlege van, ahonnan csodás panoráma nyílik a Balatonra. Az ide érkezők minden évszakban élvezhetik a fürdőzés örömeit. A szállodában éjjel-nappal működő recepció, szobaszervíz és wifi teszi még komfortosabbá az ottlétet.

További részletek: https://hotelhelikon.hu/

Bontsunk vitorlát!

Sándorék a hétvége második felében a Balaton déli partja felé vették az irányt. Az időjárás ugyan nem volt túl kegyes hozzájuk, ám ennek ellenére rendíthetetlenek voltak és a déli part sekély vizét kihasználva, egy újabb vízi alkalmatossággal, egészen pontosan SUP-pal lovagolták meg a tó hullámait. Újabb szállásuk a fonyódi Sunset Resort volt.

Sunset Resort, Fonyód

A Sunset Resort a Balaton első félautomatizált apartmanháza, Fonyódliget folyamatosan fejlődő, csendes kertvárosi részén található, a szabadstrand szomszédságában. A Balatontól csupán egy 20 méteres füves partszakasz választja el. A modern vonalvezetésű, új építésű apartmanház egy mediterrán stílusú belső udvart ölel körül, melyben az idelátogatók csendes, nyugodt környezetben élvezhetik a privát medencét, de akár nagyobb társaságok közösségi tereként is jól funkcionál. A ház minden egyes apartmanja egyedi méretben és stílusban lett kialakítva, így akár két fő, akár nagyobb családok is megtalálhatják a számukra legoptimálisabbat. A szálláshely kutyabarát, így azok számára is ideális, akik a fonyódi kutyás strand közelében keresnek szállást.  

További részletek: http://sunsetresort.hu/

Bontsunk vitorlát!

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán (www.facebook.com/azevhotele) adhatod le, az adásban bemutatott szálláshelyek valamelyikére vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét oda, ahová a szavazatodat leadtad!

Ha hétről hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi, majd pedig az év végi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE-ben.

Vasárnap újabb balatoni szállodákat mutatunk be

Jövő héten vasárnap új adással folytatódik AZ ÉV HOTELE idei évada.

A következő adásban tovább kalandozunk majd a magyar tenger partján. Akkor egy gyönyörű bikinifitnesz-versenyző, Molnár Zsófi és párja lesznek segítségünkre a szállodatesztelésben. Ők szintén két különleges szálláshelyet kerestek fel.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Az RTL műsorán futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni.

Bontsunk vitorlát!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérője kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#Az Év Hotele#hotel#szálloda#utazás

Címlapról ajánljuk