Sorozat Klub

Így hangolódnak a sztárok a karácsonyra (x)

Fizetett tartalomFizetett tartalom

2022. december 20. 15:51

Kétségtelen, hogy a december az év végét, a karácsonyi készülődést, és az ünnepet jelenti, de sajnos a nyugalom helyett olykor bizony megtépázza az emberek idegrendszerét. Lássuk, hogyan vészelték át a sztárok az ünnepi időszakra való felkészülést, hogy a karácsony olyan legyen, mint ahogy az a nagykönyvben megvan írva.

A hónap végéhez közeledvén már túl vagyunk egy Mikuláson és legalább egy családi összeveszésen. Pedig valljuk be, pontosan ezekben a hetekben lenne igazán fontos az elcsendesedés, a befelé fordulás, természetesen a szó jó értelmében. A december első pár hete a lassításról, a várakozásról, az összegzésről és a tanulságok levonásáról kellene, hogy szóljon. Ehelyett a legtöbben ilyenkor százhúsz százalékon próbálnak teljesíteni és nem figyelnek oda arra, ami igazán fontos lenne: mégpedig a testünk és a lelkünk harmóniába kerülésére. Vannak azonban kivételek. Sokan inkább elutaznak karácsonykor, vagy közvetlenül az ünnepek előtt és megkímélik magukat ettől az őrült rohanástól, készülődéstől és egy szállodában töltik az ünnepeket. Teszik ezt azért, hogy végre őket szolgálják ki, jusson idő magukra és a szeretteikre. Íme néhány tipp, ahol elmúlt hetekben töltődtek fel sztárok az ünnepekre.

Varga Miki

Varga Miki színész-műsorvezető december első hétvégéjét barátnőjével, Csengével töltötte. Az Éjjel-Nappal Budapest Joe-ja úgy érezte, ideje feltöltődni és lazítani. Ezért is örültek AZ ÉV HOTELE felkérésnek és a pihenés mellett két szállodát is teszteltek az ország dél-dunántúli régiójában.  

Így hangolódnak a sztárok a karácsonyra

La Pergola, Kaposvár

Kaposvár Somogy megyében, a Kapos folyó mentén helyezkedik el, közel 60000 fős lakosságával az ország 15. legnépesebb települése. Kaposvár szívében található a csodálatos La Pergola. A sétálóutcára nyíló családi vendégház modern, minden igényt kielégítő szálláshellyé nőtte ki magát. Szobáit a legújabb trendek szerint alakították ki. A szobák az exkluzív megjelenés, modern design mellett otthonosak és kényelmesek, így tökéletes helyszínei egy családi kikapcsolódásnak, páros feltöltődésnek vagy akár üzleti útnak. Étterme és átrium kertje igazi mediterrán hangulatot és az olasz konyha kulináris ízeit kínálja a betérőknek. Szállóvendégei tökéletes kikapcsolódásáról és pihenéséről a tetőtérben elhelyezkedő wellness részlegben jakuzzi és szauna gondoskodik.  Aki ide ellátogat, az gondtalan pihenésre és teljes kikapcsolódásra számíthat a város tetején.

További részletek: https://www.pergolahaz.hu/

Így hangolódnak a sztárok a karácsonyra

Fibula Residence Hotel & Wellness****, Pécs

Pécs Baranya megyében az ország délnyugati részén található. Hazánk ötödik legnagyobb települése a Dunántúl legnagyobb városa és egyben a Dél-Dunántúl központja is. A belváros szívében, nyugodt, exkluzív környezetben helyezkedik el a Fibula Residence Hotel & Wellness. A szálloda egy olyan területen került megépítésre, ahol egykor Diocletianus császár vonulhatott át seregével. Innen a „Fibula” elnevezés is, amely egyben a szálloda egyediségére is utal, hiszen több évnyi feltárás alatt a régészek megtalálták azt a felbecsülhetetlen értékű hagymafejes fibulát, melyről a szálloda a nevét is kapta. Pécs egyetlen felnőttbarát szálláshelye kizárólag 14 éven felüli vendégeket fogad. Wellness részlege az egzotikus fényhatások és trópusi zuhanyaival igazi kikapcsolódást nyújt a vendégek számára.  Konferenciaterme ideális környezetet biztosít céges rendezvények, csapatépítők és kisebb létszámú konferenciák, esküvők számára.

További részletek: https://www.fibulahotel.hu/

Így hangolódnak a sztárok a karácsonyra

Lantos Gábor

Lantos Gábort még évekkel ezelőtt az X-Faktorból ismerhette meg az ország. Már akkor is Elvis dalokkal kápráztatta el a zsűrit és a közönséget. A kitartó munka most meghozta a gyümölcsét. Gábor az első olyan magyar előadó, akit egy – már húsz éve minden évben megrendezésre kerülő – neves versenyen választottak meg a legjobb Elvis hangnak. Gábor, ha nem énekel, akkor szerelmével, a kétszeres fitness világbajnok Csörgő Adriennel tart edzéseket. Gábor rengeteg energiát és erőt fektetett bele, hogy a versenyen jó helyezést érjen el, ezért csak kevés szabadidőt tudtak közösen eltölteni az utóbbi időben szerelmével, ezért is örültek az ÉV HOTELE műsor felkérésének. Gábor és Adri decemberben két szállodában is pihentek.

Így hangolódnak a sztárok a karácsonyra

Love and Dream Élményvilla, Zalakaros

Zalakaros Zala megyében, a térség délkeleti részén, Keszthely és Nagykanizsa között helyezkedik el. Az alig kétezer főt számláló üdülőváros a Nagykanizsai járásban, Zalaapáti-hát területén található. Turizmusát tekintve a város Magyarország 7. legnépszerűbb települése, ugyanakkor a 6. legkisebb lakosságú városa. Zalakaros szívében helyezkedik el a csodálatos Love and Dream Élményvilla, a város egyetlen felnőttbarát szálláshelye, amely a gondtalan kikapcsolódás és pihenés érdekében kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad. Az exkluzív környezetben elhelyezkedő villa páratlan panorámával rendelkezik. Luxus lakosztályai nyugalmat és harmóniát árasztanak. A tökéletes kikapcsolódást és feltöltődést az apartmanokhoz tartozó privát wellness részleg is segíti, ahol fényterápiás privát jakuzzi, szauna, kandalló és erkély teszi még varázslatosabbá az ott töltött időt. Az élményvilla minden apartmanja és lakosztálya teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. Akik viszont gasztronómiai élményekre vágynak, azokat számos étterem és autentikus vendéglátóhely várja a városban, közel a villához.

További részletek: https://ldvilla.hu/

Így hangolódnak a sztárok a karácsonyra

Erzsébet Nagy Szálloda****, Paks

A közel tizenkilencezer lakosú Paks Tolna   megye második legnépesebb települése. A város történelme az ókortól egészen a modern korig terjed. A legjelentősebb régészeti feltárások az évszázadokra visszanyúló, a területen keresztülhúzódó hadi utakból származnak. Paks belvárosában található az Erzsébet Nagy Szálloda****. A három épületből álló konferencia és wellness hotel a város szívében, a Duna part mellett futó hangulatos sétány közelében fekszik. A szálloda épülete hosszú történelmi múltra tekint vissza: már az 1700-as évektől üzemelt. Az épületet az itt lakók Paks város szimbólumának tekintik, 2000-ben építették át jelenlegi formájára. A klasszikus stílusú szállodai szobák tágas terekkel rendelkeznek. Wellness részlegén szauna, gőzkabin, és jakuzzi várja a felfrissülni vágyókat, 15 méter hosszú medencéje pedig az aktív pihenést szolgálja. A szálloda étterme a tradicionális konyha mellett új és különleges fogásokkal is várja az idelátogatókat.

További részletek: https://erzsebethotelpaks.hu/

Így hangolódnak a sztárok a karácsonyra

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL műsorán futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

Így hangolódnak a sztárok a karácsonyra

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#Az Év Hotele#hotel#szálloda#utazás#karácsony

Címlapról ajánljuk