Sorozat Klub

Ez a titka a 40 éve szerelmes Rák Katinak (x)

Fizetett tartalomFizetett tartalom

2022. november 22. 15:59

A Keresztanyu sorozat Szvetlánáját alakító színésznő és férje, az író-forgatókönyvíró Czető Bernát László immár négy évtizede alkotnak egy párt. Kapcsolatuk még ennyi idő után is friss, kiegyensúlyozott és boldog.

Kati rajongott modell volt a hetvenes években, ám ő nem elégedett meg ennyivel, és színészetet kezdett tanulni. Ennek a döntésnek köszönheti azt is, hogy 1983-ban találkozott a forgatókönyvíróként és dramaturgként tevékenykedő Lászlóval. Randevúzni kezdtek és már a legelején megállapították, hogy ők ketten bizony olyanok, mint egy alma két fele, amelyeket pontosan össze lehet illeszteni.


Kapcsolatuk kiegyensúlyozottságát pedig olyan dolgok segítik, mint a türelem, a közös értékrend, na meg a sok-sok nevetés. Kati imádja azt, hogy még ilyen hosszú idő után is képesek arra, hogy sokat nevessenek együtt. Ritka az olyan nap, amikor ne találnának valami olyat, amin ne lehetne kacagni együtt egy jóízűt. De Kati és László szerint nagyon fontos a közös érdeklődési kör is. Mindketten imádják a filmek és a színház izgalmas világát, ezekről szintén hosszasan tudnak beszélgetni.

40 éve tart a romantikus utazás

Kati és férje szerint egy kapcsolat fenntartásában a közös élményeknek is fontos szerepük van. Azt mesélik, hogy erre a legjobb dolog az utazás. Kifejezetten sokat utaznak, mert három gyermekük közül kettő is a határon túl alapított családot. A két külföldön élő lány egyébként követte Katit a modellszakmában, mindketten nemzetközileg elismert és keresett modellek lettek. Egyik lányuk Dániában él, a másik pedig hol az Egyesült Államokban, hol pedig Franciaországban látogatható meg. Szüleik pedig előszeretettel utaznak hozzájuk, amikor csak idejük engedi. Kati és László tehát rutinos utazóknak számítanak, így örömmel mondtak igent a felkérésre, hogy legyenek ők AZ ÉV HOTELE című verseny egyik epizódjának hoteltesztelői.

Ez a titka a 40 éve szerelmes Rák Katinak (x)

Folytatódik AZ ÉV HOTELE verseny az északkelet-magyarországi régióban

Katiék idén lettek nagyszülők, és emellett a munka sem volt kevés az elmúlt időszakban. Ezért úgy gondolták, hogy ideje, hogy most egy kicsit csak kettesben utazzanak el pihenni, meg persze letesztelni két észak-dunántúli szállodát. Ha kíváncsi vagy, hogyan teltek a 40 éve szerelmes pár romantikus napjai Kőszegen, illetve Visegrádon, akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legutóbbi adását az rtl.hu oldalon.

Írottkő Hotel***superior, Kőszeg

Az Írottkő Hotel***superior az egyik leghangulatosabb magyar kisvárosnak tartott Kőszeg főterén helyezkedik el, így a középkori hangulatú város minden látnivalója csupán gyalogos távolságra található a szállodától. A szobák egy része a gyönyörűen felújított ódon főtérre és a Szent Szív templomra néz, de a közeli hegyek látványában is gyönyörködhetnek a vendégek. A szálloda a -1 szintjén wellness részleggel is rendelkezik, ahol többféle szaunát is kipróbálhatnak a lazításra vágyók. Szaunázás után pedig a nagyméretű jacuzziban frissülhetnek fel. A rusztikus modern stílusban berendezett 50 fő befogadására alkalmas a’la carte étteremben a magyar konyha klasszikus fogásain túl vegetáriánus ételeket is lehet kóstolni. A szálloda különtermeiben céges vagy éppen magánrendezvények – esküvők, születésnapok, házassági évfordulók – tartására is van lehetőség.

További információ: https://www.irottko.hu/

Ez a titka a 40 éve szerelmes Rák Katinak (x)

Patak Park Hotel***

A Patak Park Hotel*** a Dunakanyar egyik legszebb részén, az erdővel szegélyezett Apátkúti patak partján található, közvetlenül a természetben. A hoteltől tényleg csak egy karnyújtásnyira található az erdő, valamint a település történelmi látnivalói. A szálloda története 50 évvel ezelőtt egy itt álló kicsi borozóval kezdődött. A hely a mai napig ugyanannak a családnak a tulajdonában van. A Patak Park Hotel*** a környék egyetlen felnőttbarát szállodája. Az itt pihenők akár egy erdei wellness-programon is részt vehetnek a Relax Teraszon, ahol szabadtéri jacuzzi, valamint finn-, és infraszauna is található. A szálloda örömmel fogadja a kerékpárral érkező vagy éppen a környéken gyalogtúrázó vendégeket is. Az egykori borozóból kialakított étteremben és az ahhoz kapcsolódó patakparti teraszon minőségi alapanyagokból készített ételkülönlegességeket, hagyományos ízeket és szezonális ételeket egyaránt kóstolhatunk.

További információ: https://patakhotel-visegrad.hu/

Ez a titka a 40 éve szerelmes Rák Katinak (x)

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szálláshelyek valamelyikére most vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét oda, ahová a szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE-ben.

Vasárnap az északkelet-magyarországi régió összefoglaló adása következik

Jövő hét vasárnap egy összefoglaló adásban újra láthatóak lesznek az észak-dunántúli régió versenyben részt vevő szálláshelyei. Esztergomban Mirtse Korinna énekesnő és vőlegénye Balázs Mihály rockzenész járt. Ajkán és Visegrádon Weisz Viktor énekes és felesége tesztelt, míg Kőszegen és egy másik visegrádi hotelben Rák Kati színésznő és férje az író Czető Bernát László mutatta be közelebbről a szállodákat. Ha lemaradtál valamelyik epizódról, akkor nem kell elkeseredned, mert most vasárnap az összes északkelet-magyarországi szálláshelyet megnézheted egy adásban vasárnap 11:10-kor az RTL-en!

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL műsorán futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

Ez a titka a 40 éve szerelmes Rák Katinak (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#Az Év Hotele#utazás#hotel#szálloda#rák kati#Keresztanyu#szvetlana

Címlapról ajánljuk