Sorozat Klub

Romantikus hétvégével lepte meg felesége Weisz Viktort (x)

Fizetett tartalomFizetett tartalom

2022. november 15. 9:55

Weisz Viktor és felesége Alexandra egy romantikus hétvégét tölthetett együtt az Észak-Dunántúlon, ahol az énekes születésnapját ünnepelték.

Felesége vitte el egy utazásra az Weisz Viktort, hogy hosszú idő után végre kettesben tudjanak tölteni egy egész hétvégét. Az énekesnek tátva maradt a szája, amikor Alexandra egy hotel előtt állt meg és közölte vele, hogy vegye át az ajándékát, de nem ez volt Viktor egyetlen meglepetése a pótnászúton.

Nem mindennapi meglepetésben volt része Weisz Viktor énekesnek. Felesége, Alexandra egy igazi romantikus hétvégével lepte meg kedvesét 42. születésnapjára. Egy teljes hétvégét szervezett le párjának olyan programokkal, amiket Viktor mindig is ki szeretett volna próbálni. Alexandrának nem kis fejtörést okozott a meglepetés hétvégét összehozni. Annál is inkább, mivel az énekesnek rengeteg fellépése volt az utóbbi időben. Pontosan ezért el is kellett halasztani az utazást pár héttel, mert még a születésnapján is dolgozott. Weisz Viktor énekes és felesége már 10 éve alkotnak egy párt és csak ritkán adatik meg nekik, hogy kettesben töltsenek el egy egész hétvégét, mert nyolcéves kislányuk, Maja szinte mindig velük van. Alexandra azonban most úgy érezte, itt az idő, hogy végre romantikázzanak és Viktor születésnapja erre tökéletes apropónak tűnt. Alexandra Maját is belevonta a születésnapi meglepetésbe, és bár imád a szüleivel lenni, megértette, hogy ez a hétvége most az apukájáról szól. Anya és lánya olyan ügyesen szervezkedett és tudta titokban tartani az ajándékot, hogy az énekesnek szó szerint tátva maradt a szája, mikor felesége közölte, hogy csomagoljanak, mert szeretné átadni születésnapi meglepetését – mesélte Viktor AZ ÉV HOTELE műsor forgatásán.

Romantikus hétvégével lepte meg felesége Weisz Viktort (x)

Folytatódik AZ ÉV HOTELE verseny 5. évada az észak-dunántúli régióban

AZ ÉV HOTELE című műsor legújabb epizódjában Weisz Viktor és Alexandra a szállodatesztelők. Ha érdekel, hogyan telt az énekes meglepetés hétvégéje, akkor nézd vissza az adást az RTL Most!-on. A házaspár hétvégéje azonban nemcsak a pihenésről szólt, közben két szállodát is kipróbáltak. Az első a Hotel Kristály Konferencia és Wellness**** volt,  ahol Alexandra egy igazán férfias programmal lepte meg férjét: a szállodából egyenesen a lőtérre vették az irányt.

Romantikus hétvégével lepte meg felesége Weisz Viktort (x)

Hotel Kristály Konferencia és Wellness****, Ajka

Ajka a Dunántúli-középhegységben, a Bakonyt északi és déli részre osztó törésvonal mentén, egy nyitott félmedencében helyezkedik el. Itt a csodálatos Kristály-völgyben a település csendes, nyugodt, zavartalan részén, a Csónakázó-tó és a városi fürdő mellett található Ajka valódi ékszerdoboza, a Hotel Kristály Konferencia és Wellness****. A hotel bárjában bowling, darts, biliárd és csocsó mellett finom italok is várják a vendégeket. Wellness részlege teljes kikapcsolódást nyújt a szállóvendégeknek, de a szórakozni vágyókról sem feledkeztek meg. A hotel étterme óriási hangsúlyt fektet nemcsak a gasztronómiai élmények magas szintű élvezetére, hanem az alapanyagok minőségére is. Az ételek háztáji és őstermelői alapanyagokból készülnek. A hotel nemcsak a pihenni vágyókat, de az üzleti úton lévőket is várja ebben a csodálatos környezetben.

További részletek: https://kristalyhotelajka.hu/

Romantikus hétvégével lepte meg felesége Weisz Viktort (x)

A Weisz házaspár Ajka után Visegrádon, a Royal Club Hotel****superiorban folytatta a szállodatesztelést. Itt ismét fegyvert ragadtak. Az egyik legősibb harcászati módszert, az íjászatot mutatták be nekik. Habár Alexandra nem szereti a fegyvereket, ezt még ő is szívesen kipróbálta.

Romantikus hétvégével lepte meg felesége Weisz Viktort (x)

Royal Club Hotel****superior, Visegrád

Visegrád Pest megyében helyezkedik el. Közkedvelt kirándulóhely és kikötőváros is egyben, emellett történelmi jelentőségű település. Az alig kétezer főt számláló kisváros a Duna partján, Nagymarossal szemben, Esztergomtól mindössze 25 kilométerre található. Alig pár percnyi sétára a Visegrádi vártól és a Dunaparttól található a település egyik legújabb szállodája a Royal Club Hotel****superior. A kisebbeket játszószoba és animációs foglalkozások, a nagyobbakat a klubteremben csocsó és biliárdasztal várja. Wellness részlege igazi kikapcsolódást, pihenést és feltöltődést nyújt a vendégek számára. Éttermében és svédasztalain a hazai ízek kedvelői számtalan fogásból választhatják ki kedvencüket. Visegrád, az ezer színben pompázó Dunakanyar egyik legszebb ékköve. Ebben a csodálatos családbarát környezetben, számtalan programmal és látnivalóval várja a szálloda az idelátogatókat.

További részletek: https://wellnesshotelvisegrad.hu/

Romantikus hétvégével lepte meg felesége Weisz Viktort (x)

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába, ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

Vasárnap az észak-dunántúli régió két újabb szállodáját ismerhetitek meg

Az Észak-Dunántúl régió két újabb versenyben lévő szállodáját Rák Kati színésznő és férje, Czető Bernát László fogja tesztelni. Ők ketten idén lettek kétszeres nagyszülők, és az ezekkel járó fáradalmaikat jöttek kipihenni. Hogy sikerül-e megvalósítani a tervüket a hétvégével kapcsolatban és hogyan értékelik a kőszegi Írottkő Hotel***superior-t, illetve a visegrádi Patak Park Hotel***-t, az kiderül most vasárnap 11:15-kor az RTL-en.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL műsorán futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

Romantikus hétvégével lepte meg felesége Weisz Viktort (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#Az Év Hotele#weisz viktor#utazás#szálloda#hotel#romantika#nászút

Címlapról ajánljuk