Sorozat Klub

Ezzel a gyönyörű szőke jogásszal jár a Szombat esti láz sztárja! (x)

Fizetett tartalomFizetett tartalom

2022. október 4. 9:03

A nagysikerű műsorból ismert sármos táncos, Angyal András fejét egy évvel ezelőtt csavarta el egy nála jóval fiatalabb szépség, Dorina. András zumba órákat is tart, ahova természetesen sok csinos nő jár. Itt figyelt fel a feltűnően csinos lányra.

Szerelmes ritmusok

A zumba egy Dél-Amerikából származó, könnyen megtanulható, latin ritmusokra épülő tánc, ami egyben fitneszedzés is. Van benne egy kevés aerobik, de különböző táncok, például a salsa, a merengue, a cumbia, a felamen, a calypso, a reggaeton, sőt még a hastánc elemei is megjelennek benne. Ez a különleges tánc egyveleg kiválóan alkalmas arra, hogy vidáman mozgassuk át a testünket és hogy András versenytáncos múltját edzőként is kamatoztathassa.

A zumba természetesen Magyarországon is főleg a fitt életre vágyó hölgyek körében lett népszerű. Így jutott el Dorina is András zumba órájára. Bár a jóképű tánctanárnak egyből megakadt a szeme a fiatal szépségen, nem kezdett azonnal egészpályás letámadásba. A mindvégig köztük vibráló vonzalomból csak két évvel később lett igazi kapcsolat. Egy évvel ezelőtt az edzőtermen kívül is randizni kezdtek, majd úgy döntöttek, a korkülönbség ellenére adnak egy esélyt maguknak.

Nemcsak szép, de nagyon okos is

András és Dorina idei éve eddig igencsak mozgalmas volt. A szemrevaló lány ugyanis leginkább álma megvalósítására, a jogászdiploma megszerzésére koncentrált. Így Andrásnak is sok türelemre volt szüksége, hiszen a korábbiaknál jóval kevesebbet tudtak találkozni. Végül aztán a nyáron Dorina kiváló eredménnyel szerezte meg a hőn áhított diplomáját. András úgy döntött, jót fog tenni a szerelmének egy közös utazás. Éppen ekkor kapta meg AZ ÉV HOTELE verseny felkérését, hogy legyenek ők a következő hoteltesztelők. András és Dorina örömmel mondtak igent a felkérésre!

Ezzel a gyönyörű szőke jogásszal jár a Szombat esti láz sztárja!  (x)

A pár a szállodatesztelést és a hétvégét Mezőkövesden kezdte el, ahol egy négycsillagos szálloda várta őket.

Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness****, Mezőkövesd

A négycsillagos Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness**** Mezőkövesd és Zsóri között, a Zsórifürdő nevű városrészen épült. A szálloda a közeli M3-as autópályán Budapest és Debrecen irányából is gyorsan, körülbelül egy óra alatt elérhető. A szálloda minden szobája kényelmes olvasósarokkal, egyénileg szabályozható légkondicionálással, műholdas TV-vel, wifi-hozzáféréssel, fürdőköpennyel és sok más szolgáltatással várja a vendégeket. A szálloda wellness-részlegében beltéri termálvizes, valamint bel- és kültéri élménymedence is található. A wellness alsó szintjén különféle szaunák várják a vendégeket. A szálloda hazai és nemzetközi ételeket is kínáló éttermében a szezonális és régiós alapanyagokra helyezik a hangsúlyt. Számos helyi specialitás is megtalálható az étlapon, melyekhez a sajtokat és a füstöltárut a Bükk-hegység lábától hozzák a termelők.

További információ: https://balneohotel.hu

Ezzel a gyönyörű szőke jogásszal jár a Szombat esti láz sztárja!  (x)

A Szombat esti láz című műsorból ismert profi táncos és fiatal szerelme azonban nemcsak Matyóföld szívében, hanem az attól körülbelül egy órányi autóútra található Tokajban is tesztelhettek egy hotelt, méghozzá a Mercure Hotel Tokajt.

Mercure Tokaj Center****superior, Tokaj

A négycsillagos superior szálloda a borairól és történelméről híres település belvárosának szélén, a Tisza bal partján található, sétatávolságra Tokaj legfőbb látnivalóitól. Az épület a Tisza és a Bodrog találkozásánál található, így minden szobájából gyönyörű kilátás nyílik a folyókra, vagy éppen Tokaj híres dombjára. A nemrégiben teljeskörűen felújított szállodában 55 extrán felszerelt szoba található, köztük a legfelső emeleten 2 junior lakosztály is, saját pezsgőfürdővel és szaunával. A szállodában szabadtéri és beltéri medence is várja a vendégeket, de természetesen szaunázni is lehet. A földszinten hangulatos bár és egy különlegesen berendezett étterem is működik nemzetközi konyhával és természetesen a tokaji borvidék legjobb magyar boraival. Az étlap megalkotásánál fontos szempont volt, hogy kiemelt szerep jusson a Tokaj-Hegyalján termelt alapanyagoknak.

Bővebb információ: https://mercurehoteltokaj.hu

Ezzel a gyönyörű szőke jogásszal jár a Szombat esti láz sztárja!  (x)

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szálláshelyek valamelyikére most vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét oda, ahová a szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE-ben. Ha pedig kíváncsi vagy hogyan teltek a jóképű táncos és jogász szerelmének romantikus napjai, akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legutóbbi adását az RTL Most-on.

Vasárnap tovább kalandozunk az északkelet-magyarországi régióban!

Ezen a héten vasárnap 11:45-kor folytatódik az RTL Klub műsorán AZ ÉV HOTELE verseny! Egy testépítő házaspár utazik majd el, hogy két újabb északkelet-magyarországi szállodát teszteljenek. Kökény Bélának és feleségének, Váradi Juditnak természetesen a sportolási lehetőségek is fontosak voltak, de a szállodatesztelés során a minőségi ételeket is nagyítóval nézték!

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL Klub-on futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

Ezzel a gyönyörű szőke jogásszal jár a Szombat esti láz sztárja!  (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#Az Év Hotele#angyal andrás#Szombat Esti Láz#táncos#utazás#szerelem#hotel#szálloda

Címlapról ajánljuk