Sorozat Klub

Ezért tart ki a 4 for Dance táncosainak barátsága, immár 25 éve (x)

Fizetett tartalomFizetett tartalom

2022. szeptember 20. 8:00

Az RTL Klub egyik korábbi, nagysikerű tehetségkutató műsorában feltűnt nyíregyházi illetőségű táncegyüttes már csaknem 20 éve járja a világot. De barátságuk már azelőtt elkezdődött, hogy országosan ismertek lettek volna.

A táncosfiúk szinte még gyerekek voltak, amikor a néptánc révén megismerkedtek egymással. Aztán együtt kitaláltak valamit, amiből már két évtizede közösen profitálnak. Gondolnád, hogy csaknem 50 különböző országba jutottak már el a produkciójukkal?

15 éve táncolták be magukat a köztudatba

Az Illés Dániel, Enyedi Péter, Bárány Kristóf és Gál Sándor alkotta 4 for Dance táncegyüttest 2007-ben, az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutató műsorában ismerhette meg az ország. A hagyományos magyar táncokat modernebb köntösben előadó fiúk azóta sem tartottak szünetet, merthogy hibátlanul működik az, amit közösen megálmodtak még a 2000-es évek elején. Ennek köszönhetik a családjukat is (mind a négyen elkeltek és családot alapítottak), és azt is, hogy táncolva bejárhatták az egész világot.

Illés Dani azt meséli, hogy a kapcsolatuk egészen gyerekkorukig nyúlik vissza. Együtt nőttek fel és együtt élték át a felnőtté vallás minden nehézségét is. Szerinte ez az egyik titka az évtizedes barátságuknak. Számukra olyan érzés, mikor együtt vannak, mintha megszűnne az összes gondjuk és tudják, hogy négyen mindent meg tudnak oldani.

A tánc a másik titok

Természetesen a közös érdeklődési kör is fontos a barátságuk fenntartásában, hiszen ezzel kezdődött minden. Már ők is csak nehezen tudják felsorolni, hogy hány országban léptek már színpadra. Jöjjön egy kis emlékeztető: Brüsszelben az Európai Parlamentben, Kanadában, Angliában, Algériában, az Egyesült Arab Emírségekben, Kínában, Svédországban, Norvégiában, Írországban, Lengyelországban, Finnországban, Dániában, Monacóban, az Amerikai Egyesült Államokban, Ausztráliában, Törökországban, Izraelben, Jordániában, Egyiptomban, Oroszországban, Kubában, Vietnámban, Malajziában, Indiában, Dél-Koreában, a Fülöp-szigeteken, Marokkóban, és még jónéhány európai országban és nagyvárosban egyaránt.

Ezért tart ki a 4 for Dance táncosainak barátsága, immár 25 éve (x)
Kép: 4fordance.hu

Nagy utazások, nagy kalandok

Nemrégiben például a XX. század második felében teljesen elzárt balkáni országban, Albániában vendégszerepeltek, két városban is. A fellépések után viszont nem volt idejük kirándulgatni, mivel – amilyen gyorsan csak lehetett – haza kellett jönniük. A csapat egyik tagja Gál Sanyi magára vállalta a sofőr szerepét. Benne egy igazi profi versenyző veszett el, hiszen gyakorlatilag megállás nélkül, egy szuszra levezette a Tirana-Nyíregyháza közötti, csaknem 1200 kilométeres távot. Mindezt úgy, hogy a csapat többi tagja békésen aludt az autóban.

Nem is csoda hát, hogy Sanyinak szüksége lett egy pár napos pihenésre kedvenc helyén, a Balatonon. Ezúttal a csapatból csak Illés Dani kísérte el. Ők ketten lettek ugyanis az idei AZ ÉV HOTELE évad hetedik epizódjának tesztelői.

Ezért tart ki a 4 for Dance táncosainak barátsága, immár 25 éve (x)

Illés Dániel és Gál Sándor ezeket a szállodákat próbálhatta ki:

Hotel OTP, Balatonszemes

A szálloda Balatonszemesen, a nyugodt és családias hangulatú településen, közvetlenül a Balaton partján található. Háromcsillagos színvonalon, a megszokott vendégszereteten túl, teljeskörűen felújított szállodával, minőségi szolgáltatásokkal várják a vendégeket. A tágas Superior plus szobák balatoni panorámásak, a Superior szobák pedig a kertre néznek. A vendégek kikapcsolódását szolgálja a wellness részleg, ahol edzőterem, panorámás finn szauna, infraszauna, beltéri gyermek-, élmény-, és úszómedence, valamint bár is található. Az étterem bőséges svédasztalos kínálata – legyen szó reggeliről vagy vacsoráról – teljes mértékben kielégíti a vendégek igényeit. Konferenciák, csapatépítő tréningek és egyéb rendezvények lebonyolítását is vállalják.

További információ: https://balatonszemes.otphotel.hu/

Ezért tart ki a 4 for Dance táncosainak barátsága, immár 25 éve (x)

Baobab Suites****, Siófok

A Baobab Suites**** Siófok egyik új, exkluzív szálláshelye 18 szobával, illetve lakosztállyal áll a vendégek rendelkezésére. A szobák és belső terek egyedi építészeti megoldásokkal, afrikai stílussal, exkluzív hangulatukkal mindenkit garantáltan elvarázsolnak. Siófok legpatinásabb, platánfás utcája tökéletes helyszín a kikapcsolódásra. A panzió elhelyezkedésének köszönhetően csendes, de pár lépésre található a Balaton partjától, az ingyenes strandtól, a Petőfi sétánytól, a Plázstól, pár perc séta választja el a vasút-és buszmegállótól is, Siófok fő tere pedig szintén gyalogosan megközelíthető.

Bővebb információ: https://baobabsuites.hu/

Ezért tart ki a 4 for Dance táncosainak barátsága, immár 25 éve (x)

Ha kíváncsi vagy, hogy teltek a két néptáncos napjai a Balatonnál, és tudni akarod, hogy ezúttal mely szálláshelyek mutatkoztak be a régióban, akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legutóbbi adását az RTL Most-on!

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szálláshelyek valamelyikére most vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét oda, ahová a szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE-ben!

Vasárnap a balatoni régió szállodáit újra megmutatjuk

Most vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE verseny 12:15-kor az RTL Klub műsorán! Egy összefoglaló adásban ismét megmutatjuk az összes olyan balatoni szálláshelyet, melyet a műsor sztárvendégei – Märcz Fruzsina színésznő és testvére, Goztola Kristina színésznő és férje, valamint a 4 for Dance táncosai – teszteltek az elmúlt hetekben!

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL Klub-on futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

Ezért tart ki a 4 for Dance táncosainak barátsága, immár 25 éve (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#4 for dance#szavazás#Az Év Hotele#utazás#balaton#Csillag születik

Címlapról ajánljuk