Sorozat Klub

Rúdtáncos színésznő a Balatonnál (x)

Fizetett tartalomFizetett tartalom

2022. szeptember 13. 9:38

A kecskeméti Katona József Nemzeti Színház népszerű színésznője, Märcz Fruzsina több dolgot is rajongva szeret. Ilyen például a színház izgalmas világa, a rúdtánc és a magyar tenger, a Balaton.

A színésznő a fél gyermekkorát a legnagyobb magyar tó partján töltötte, így örömmel tett eleget a felkérésnek, hogy leteszteljen két hotelt is a balatoni régióban.

„Nyári gyerekek a Balaton parton”

Fruzsina ezúttal nem imádott fiát, Samut vitte magával a 3 napos balatoni hétvégére – mivel a kissrác éppen a nagyszüleinél nyaralt – hanem saját, két évvel fiatalabb öccsét Balázst, akivel számos kalandokkal teli nyarat töltöttek el a környéken. A testvérpár boldogan idézte fel a Balatonnál töltött vakációk emlékét. Balatonfüreden fagyit nyalva nosztalgiáztak, de az egyik szálloda csúszdáját meglátva is előtört belőlük a gyermek. Fruzsina és Balázs voltak AZ ÉV HOTELE című műsor előző epizódjának hoteltesztelői.

Rúdtáncos színésznő a Balatonnál (x)

A rúdtáncban találta meg a saját sportját

Fruzsina irigylésre méltó alakját nemcsak a jó géneknek, hanem a rúdsportnak is köszönheti. A rendkívül nőies sportágra 3 évvel ezelőtt talált rá, és azóta sem múlt el az első edzések során érzett kezdeti lelkesedése. Ha a színházi munkája lehetővé teszi, akkor hetente háromszor-négyszer is részt vesz az intenzív edzéseken, és ennek az eredménye meg is látszik rajta. Sőt, azt mondja, a rúdsport új barátokat hozott a számára, akikkel az edzőtermen kívül is sokat találkozik.

Rúdtáncos színésznő a Balatonnál (x)
Kép: Mile Melinda

Bár Fruzsinának nem volt lehetősége a balatoni hétvége alatt kedvenc sportjának hódolni, azért így is az aktív kikapcsolódás volt fókuszban. Balázzsal töltött két napjának első felében Balatonfüreden jártak, ahol a Flamingó Wellness és Konferencia Hotel****-t próbálhatták ki.

Flamingó Wellness és Konferencia Hotel****, Balatonfüred

A hotel a Balaton partján, a 71-es főút mellett helyezkedik el, így könnyen megközelíthető minden irányból. A hotel nemcsak gyönyörű balatoni környezetével, panorámájával, hanem kivételes vízivilágával, kül- és beltéri medencéivel, szaunákkal, gyerekbarát szolgáltatásokkal várja a vendégeket. A szállodát csodás balatoni táj veszi körül, biztosítva az idelátogatók számára a kikapcsolódást. A hotelnek saját vitorláskikötője és strandja is van. 179 légkondicionált szoba, köztük családi, luxuslakosztályok gyönyörű panorámával és extra kényelemmel várják az idelátogatókat. A szálloda jól felszerelt edzőtermet is kínál. Éttermük nemzetközi és hazai ételekkel fogadja vendégeit, de a reform és vegetáriánus ételek kedvelőire is gondoltak. A hagyományos specialitások mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos desszertek is fontos elemei kínálatuknak.

További információ: https://www.flamingohotel.hu/

Fruzsina és Balázs még egy szállodát kipróbálhatott, ráadásul egy olyan településen, ahol gyerekkorukban nem jártak. Így a nosztalgia mellett egy kis felfedezéssel folytatódott a hétvégéjük Hévízen, ahol az Ensana Thermal Aqua szálloda várta őket.

Rúdtáncos színésznő a Balatonnál (x)

Ensana Thermal Aqua, Hévíz

A Hévíz központjában, a tótól mindössze 500 méterre található Ensana Thermal Aqua egészségközpontot és wellnessrészleget kínál. A prémium kategóriájú szálloda sétatávolságra helyezkedik el a termáltótól, mely a felszínén úszó tavirózsákkal, gőzölgő vizével lenyűgöző látványt nyújt. Az egészségközpontban termálvizes, illetve fényterápiás és mechanoterápiás kezelések is igényelhetőek. A wellnessben termálvizes, fedett és szabadtéri medencék, szaunák és napozóterasz szolgálja a vendégek kikapcsolódását. A szépségszalonban masszázs, fodrászat, pedikűr és manikűr is a vendégek rendelkezésére áll. A vendégek jóga és vízi aerobik órákon vehetnek részt, a fitneszteremben pedig személyi edzők segítségét is kérhetik. Az étterem nemzetközi és magyar ételeket, valamint nyári teraszt kínál. A lobby bárban és a teraszos kávézóban a vendégek finom italok közül választhatnak.

Bővebb információ: https://www.ensanahotels.com/thermal-heviz/hu

Rúdtáncos színésznő a Balatonnál (x)

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szálláshelyek valamelyikére most vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét oda, ahová a szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE-ben.

Vasárnap folytatódik a balatoni régió szállodáinak tesztelése

Jövő hét vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE ötödik évada! A balatoni régió két újabb szállodáját mutatjuk majd be a 4 for Dance két tagjának, Illés Daninak és Gál Sanyinak közreműködésével.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL Klubon futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

Rúdtáncos színésznő a Balatonnál (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

Címlapról ajánljuk