Sorozat Klub

Anyukájával ment wellnessezni a TikToker színész (x)

Fizetett tartalomFizetett tartalom

2022. augusztus 16. 11:18

Pál Tamás színész-énekes rendszeresen választja útitársának az édesanyját. Azt mondja, hogy számára ettől lesz különösen pihentető egy hosszú hétvége!

Pál Tamás énekesként lett országszerte ismert, de aztán a kezdeti popsikerek után mégis inkább a színházban találta meg azt, amire mindig is vágyott. Örömöt, kihívást, színpadot és persze olyan kollégákat, akik közül sokan a barátai is lettek.

Tamás jelenleg a Veres 1 Színház állandó tagja, színésznövendékeket okít egy stúdióban, de nagyon sokat szinkronizál is filmekben és sorozatokban. Utóbbi, a szinkronizálás lett TikTok csatornájának fő témája. Tamás úgy mutatja be a szinkronok készítésének kulisszatitkait, ahogyan azt csak egy igazán bennfentes tudja megtenni. Videókat készít munka közben, sőt interjúkat is készít a magyar szinkronizálás ikonjaival, mint például Kökényessy Ágival, Pásztor Erzsivel, Forgács Gáborral, Pikali Gerdával vagy éppen Hevér Gáborral. A szinkronos TikTok videói gyorsan népszerűek lettek, hiszen gyorsan összegyűjtött vele úgy 180.000 követőt.

 

Videót persze nemcsak a szinkronstúdiókban készíti, hanem szabadidejében is. Így akkor is készült pár filmecske, amikor Tamás wellnessezni indult – az anyukájával. A színész kapcsolata ugyanis rendkívül szoros nyugdíjaskorú édesanyjával, így meglepte őt egy wellness hétvégével. Ráadásul nem is csak egy, hanem két hotelt is megmutatott a mamának! Ők lettek AZ ÉV HOTELE ötödik évadának második tesztelői. Anya-fia első körben Hajdúszoboszlón próbáltak ki a Hungarsospa Thermal Holtel*** szállodát, amiről a műsorban is mondták véleményüket. Ha kíváncsi vagy milyen volt Tamás és édesanyja wellness-hétvégéje, és tudni akarod, hogy ezúttal melyik hotelek mutatkoztak be az alföldi régióban, akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legutóbbi adását az RTL Most-on.

Anyukájával ment wellnessezni a TikToker színész (x)

Hungarospa Thermal Hotel****, Hajdúszoboszló

A szálloda Hajdúszoboszlón található, Európa legnagyobb fürdőkomplexumának közvetlen szomszédságában. Az ide látogatóknak egész évben korlátlan átjárási lehetőségét biztosítanak a Gyógy- és Strandfürdőbe, az Aqua-Palace élményfürdőbe és még az Árpád uszodába is! Az épületben helyet kapott egy teljes gyógyászati részleggel felszerelt fürdő egység. A szálloda gyógyrészlegén 3 különböző hőmérsékletű benti- és 1 kinti medence kapott helyet, melyekhez további kikapcsolódást nyújtanak az infra- és finnszaunák, illetve gőzkabinok is. Kiegészítő szolgáltatásként választhatóan a vendégek az Aquapark, vagy a Prémium zóna belépőjegyeire is jogosultak. A magyaros és regionális ízeket is felsorakoztató nemzetközi konyha mellett egy nyári terasszal bővített, 180 férőhelyes étterem biztosít kényelmes lehetőséget a félpanziós étkezést igénybe vevő vendégeinknek.

További információ: https://www.hungarospa.hu/en/hotel

Anyukájával ment wellnessezni a TikToker színész (x)

Tamás és anyukája Hajdúszoboszló felfedezése után Tiszaug felé vették az irányt, ahol új élmények várták őket!

Club Hotel Pegazus****, Tiszaug

A szálloda Tiszaug községeben, a Tisza bal partján található Csongrádtól északra, Bács-Kiskun megyében. Az itt létesült négycsillagos Club Hotel Pegasus a környék legnépszerűbb családias jellegű szállodája számos szolgáltatással, mely rendkívül alkalmas céges rendezvények, csapatépítő tréningek lebonyolítására, melyhez számos programot is nyújt: külső-, belső medence, 120 méteres vízi-csúszda, strandfoci, strandröplabda, vízisí, jet-ski, vagy éppen extrém buggy. A szállodában egyaránt jól érezhetik magukat mind a csendesebb, mind az aktívabb pihenésre vágyók is. A szálloda színvonalas éttermében a hagyományos magyar fogások mellett természetesen tiszai halételek megtalálhatók.

További információ: https://www.clubhotelpegasus.hu

Anyukájával ment wellnessezni a TikToker színész (x)

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába ahová a szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

Vasárnap az alföldi régió két újabb szállodáját ismerhetitek meg

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE versenyben az alföldi szállodák felfedezése, amelyben a nyíregyházi Sziget Hotel****, és Danapatajon található Waterfront Logde**** kerül a szállodatesztelők nagyítója alá. A két szálláshelyet ezúttal Czanik Balázs és kedvese, Kriszta próbálja majd ki, és ezt most vasárnap ti is megnézhettek 12:15-kor az RTL Klub műsorán.

Anyukájával ment wellnessezni a TikToker színész (x)

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL Klub műsorán futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

Anyukájával ment wellnessezni a TikToker színész (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe, hogy kipróbálják, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#Az Év Hotele#pál tamás

Címlapról ajánljuk