Sorozat Klub

A korona mindenek felett (x)

Fizetett tartalomFizetett tartalom

2022. augusztus 9. 10:54

Tökéletesen testreszabott ruha, tökéletes haj és még tökéletesebb smink. Folyton ügyelni a testtartásra és egy kimondott szóra. Mindig kedvesen mosolyogni. Ha valami fáj, azt nem mutatni. Ez az elvárás, ha valakit királynőnek választanak.

Szomorú hercegnők

Évszázadokkal ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, hogy valaki harcol a korona ellen. Rengeteg könyv jelent meg a szomorú sorsú hercegnőkről. Az Angliai királyi családról szóló könyvek és filmek igyekeznek valósághűen bemutatni, hogy a látszat mögött rengeteg konfliktus, harc és sokszor borzasztó szenvedések vannak.

A koronának ára van

„Nem mi választjuk meg a koronát, a korona választja meg viselőjét” hangzott el az egyik, II. Erzsébet brit királynő életéről szóló filmben. A felhőtlenül integető királynő élete sem volt egyszerű. Számára soha sem volt kérdés, hogy a koronának mindig győzni kell. Azaz mindig azt kell tenni, amit egy királynőtől elvárnak, nem dacolva a protokollal. Az egyik botrány, ami a királyi házat megrázta az Diana hercegnő története. A hercegnő II. Erzsébet fia, Károly brit trónörökössel kötött házasságával egy csapásra nemzetközi hírességgé vált. Életét csaknem állandóan a média érdeklődése követte. Károly herceg és Diána hercegné éveken át házassági problémákkal küzdöttek, végül elváltak. Diana életének alakulását a válás után is óriási közérdeklődés fogadta. Autóbalesetben halt meg 36 évesen.

Diana hagyatéka

Diana hercegnő és Károly trónörökös két fia, Vilmos és Harry herceg. Vilmos és felesége Katalin komolyan veszik a protokollt. Igyekeznek úgy élni, ahogyan ez egy királyi családtól elvárható. Harry azonban dacol a koronával és a brit királyi házzal. Rangon alul nősült, egy amerikai színésznőt Meghan Marklet vette feleségül. Már ez is kiverte a biztosítékot a királyi palotában. Valamint fiuk, Archie születésekor a hagyományokkal ellentétben sem a várandóságról, sem pedig a kisfiú születéséről nem osztottak meg semmit a nyilvánossággal. Sőt, miután Archie megszületett a pár órás mama nem hozta ki megmutatni a trónörököst, csak Harry mondott pár szót az újságíróknak. Ellentétben Vilmosékkal. Katalin hercegnő mindhárom szülése után pár órával sminkben és magassarkúban pózolt kezében az újszülött bébivel. Ahogyan az egy hercegnőtől, vagy egy leendő királynőtől elvárható.

A szépségkirálynők élete is rengeteg lemondással jár. Ezekről a lemondásokról mesélt Blága Tünde szépségkirálynő is AZ ÉV HOTELE műsor forgatásán.

A korona mindenek felett (x)
Kép: Mile Melinda

AZ ÉV HOTELE című műsor legújabb évadának első epizódjában Blága Tünde szépségkirálynő és fotós barátnője, Melinda a két szállodatesztelő. Tünde a forgatások alatt elmesélte, mi mindenre kell odafigyelnie, hogy igazán formában tartsa magát. Tudatosan él és egészségesen táplálkozik és ez sok lemondással jár. Tünde most kirobbanó formában van. Azzal a céllal érkeztek a műsorba, hogy a hétvégén, amit együtt töltenek, olyan képsorozatokat készítenek Melindával, amiben Tünde igazi arcát mutatják meg a világnak. Blága Tünde 14 évesen jelentkezett először szépségversenyre. A gyimesi lány először Romániában nyert szépségversenyt. A 2019-es Miss Earth versenyen már magyar színekben indult, tavaly pedig megnyerte a Miss Tourism nemzetközi szépségversenyt, ahol szintén Magyarországot képviselte.

A korona mindenek felett (x)
Kép: Mile Melinda

Elindult AZ ÉV HOTELE verseny 5. évada az Alföld régióban

A turizmus királynője AZ ÉV HOTELÉBEN arról is mesélt, sokszor kellett úgy mosolyognia a kamerába, hogy borzasztó fájdalmai voltak. Mert éppen akkor veszített el valakit, vagy mert fizikailag nem volt jól, de már nem lehetett lemondani a fotózást, vagy a felkérést. Ezt azonban soha senki sem vette észre. Igyekezett a legrosszabb állapotban is királynőként viselkedni. Tünde modellként stylistok, divattervezők ruháit mutatja be a kifutón. A mostani fotósorozatban viszont saját egyéni stílusát és arcát szerette volna megmutatni. Ha kíváncsi vagy arra, hogy megvalósult-e Tünde álma és, hogy mely hotelek mutatkoztak be elsőként az alföldi régióban, akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legutóbbi adását az RTL Most!-on. A hétvége azonban nemcsak a fotózásról szólt: két szállodát is kipróbáltak és pihenésre is jutott idejük. Az első szálloda a Szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel****, ahol tökéletes fotózási helyszínre leltek a szálloda területén. Több medencénél készültek fotósorozatok Tündéről és még víz alatti felvételekkel is megpróbálkoztak.

A korona mindenek felett (x)
Kép: Mile Melinda

Liget Wellness és Konferencia Hotel****, Szarvas

Az egyéni stílusban berendezett szarvasi négycsillagos hotel a Dél-Alföld régióban alig néhány méterre a Holt-Körös partján helyezkedik el. A háborítatlan környezetben a szálloda egyik oldalán csodálatos kilátás nyílik a Körös folyó kanyarulataira, másik oldalán a mesés liget ősfái kápráztatják el a vendégeket. A szálloda wellness részlege nem csak testi, lelki pihenést is nyújt az idelátogatóknak. Külső-belső gyógyvizes medencéit ajánlják ízületi, bőrgyógyászati és nőgyógyászati panaszokra. A vizisportok szerelmeseinek pedig aktív programokat nyújt a Körös. A kirándulni vágyók a közeli Arborétumban egészen biztosan megtalálják a természet közelségét. A hotel svédasztalain visszaköszön, hogy nemcsak a kulináris élvezetekre, de az egészségre is nagy hangsúlyt fektetnek. A szállodában a hagyományos magyaros ételek mellett a nemzetközi konyha ízei is helyet kapnak és a helyi kézműves söröket is érdemes megkóstolni.

További részletek: https://ligetszarvas.hu/

A korona mindenek felett (x)

Tünde és Melinda Szarvas után Cserkeszőlőn folytatták a szállodatesztelést a Solaris Apartman & Resort-ban. Tünde a városi életet nehezen tudja megszokni, hiszen alig egy éve költözött Budapestre. Hiányoznak neki a hegyek és az erdők, ahol fölnőtt. A forgatás alatt azt mesélte: fontos neki a természet közelsége, ott tud igazán kikapcsolni és megnyugodni. Melinda javaslatára a következő fotósorozatot a Cserkeszőlői Arborétumban készítették el, ahol szintén zseniális helyszíneket találtak és a természet lágy ölén csodás képeket csináltak.

A korona mindenek felett (x)
Kép: Mile Melinda

Solaris Apartman & Resort, Cserkeszőlő

A modern stílusban épült Solaris Apartman & Resort az Alföld északi részén, Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Cserkeszőlőn helyezkedik el. Az Apartmanház bejárata a hangulatos kis sétálóutcára nyílik, közvetlenül szemben a Gyógy és Strandfürdő található. A sétálóutcán üzletek, éttermek és büfék sorakoznak. A modern stílusban berendezett apartman szobákhoz külön nappali, hálószoba és berendezett konyha tartozik. Az Apartmanház egyediségét mutatja, hogy minden fürdőszobában külön csaptelepen privát termálvíz folyik a kádakba, saját kútból. A Gyógy- és Strandfürdő külön wellness részleggel külső-belső gyógy-, és élmény-medencékkel várja az idelátogatókat. A festői szépségű Cserkeszőlő borvidék számos látnivalót kínál a kirándulni vágyóknak. A falu turisztikai látványosságai közé tartozik a Szinyei-Merse Kastély. Az Apartmanház jól felszerelt saját konyhái mellett bárki igénybe veheti a félpanziós vagy teljes ellátást is, de kedvére válogathat a közelben lévő számos helyi specialitásokat kínáló éttermek közül.

További részletek: https://www.cserkeszoloapartman.hu/

A korona mindenek felett (x)

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába, ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi, majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

Vasárnap az alföldi régió két újabb szállodáját ismerhetitek meg

Az Alföld régió két újabb versenyben lévő szállodáját Pál Tamás és édesanyja fogja tesztelni. Anya és fia hosszú idők óta először töltenek el egy teljes hétvégét kettesben. Most egy anya-fia hétvégére készülnek. Hogy Tamás mennyire tud elszakadni a munkáitól és sikerül-e megvalósítaniuk álmukat az anya-fia hétvégével kapcsolatban és hogyan értékelik a hajdúszoboszlói Hungarospa Thermal Hotel***-t, illetve hogyan tetszik nekik Tiszaug egyik legnépszerűbb szállodája, a Club Hotel Pegasus**** és hogy milyen élményekkel gazdagodtak a hétvégén, az kiderül most vasárnap 11:30-kor az RTL Klubon.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL Klub műsorán futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

A korona mindenek felett (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe, hogy kipróbálják, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#Az Év Hotele#blága tünde#szépségkirálynő#verseny#hotel

Címlapról ajánljuk