Lorán Barnabás (TraBarna)Showder Klub – Lorán Barnabás (TraBarna)

Lorán Barnabás (TraBarna)

Lorán Barnabás (TraBarna)

Lorán Barnabás ragadványnevén TraBarna, a Trabanthangok Paganinje, a Subaru és Forma-1 Demjén Rózsija. A Showder Klub alapcsapatának tagja. A Rádió Kabaré állandó szerzője és előadója. Az Európai Unió területén a legalacsonyabb káros anyag kibocsátású humorista. Barna nem magas, ellenben 16:9-es képarányban kövérkés.

Kedvenc üdítőitala a Dr. Papper, de ez a fentiekkel nincs összefüggésben. Családos, két fiú apukája. A gyermekek ugyanattól az édesanyától vannak, aki Barnabás felesége is. Ezen nem kíván változtatni. Megszállottan gyűjti az autós újságokat, melyeket felesége évente egyszer kidob. Ekkor Barna megfontolja a változtatást, mint lehetőséget.

Műsorában kedves barátjával és fellépő társával Rekop Gyurival csipkelődik. Mások szerint alázzák egymást, de ezt a két humorista csak a közönség szeretete miatt teszi.

Barna  lírájában megélt élmények, szomszédok és családja is szerepet kap. A műsor nyomokban autóhangokat és földimogyorót is tartalmaz. Van jogsija nagymotorra, de nem motorozik, mert fél. Műszaki érzéke, hozzáértése nincs, de ezen, Barna nem aggódik, inkább erőlteti.

Tanulmányai: bölcsi, ovi, ált. isk., gimi Budapesten, fősuli Győrött. Dolgozott szállítmányozó cégnél vagy nyolc évet, mint speditőr, majd az IT business-ben is lenyomott négy évet. 

 

Legnépszerűbb videók