KERESÉS search-close
Hajós András

Hajós András

Iskolák:

Hajós András a Madách Imre Gimnáziumban érettségizett, utána - még néhány éven keresztül - a jogi karra felvételizett, ám sikertelenül. Nem akart azonban diploma nélkül maradva "szégyent hozni" agykutató édesapjára, ezért beiratkozott a szociológia szakra.

 

Szakmai karrier:

Saját talkshowját 2003 tavaszától indította el Magánszám címmel, majd kis szünet után a nézőközönség Késő este Hajós Andrással címmel láthatta újra.

 

2005-ben ő vezette a Benne leszek a tévében című műsort, amelyből kilenc adást láthattak a nézők.

 

Hajós András jelenleg az RTL Klub Heti Hetes című műsorának gárdáját erősíti, gyorsan beilleszkedett a népszerű humoristák közé, így jelenleg a nézők hetente élvezhetik fergeteges beszólásait.

 

2009-ben ő volt az RTL Klub A Királynő választásának egyik műsorvezetője.

 

A 2002-ben készült Kelj fel komám ne aludjál című filmmel indult el a filmes világban. Azóta szerepelt a Boldog születésnapot! (2003), Magyar vándor (2004), Zsiguli (2004), Szűzijáték (2006) című filmekben. 2007-ben a Megy a gőzös c. Koltai-komédiában alakítja a Hiszékeny vakot.

 

Saját zenekara: Emil Rulez

 

Ha 3 mondatban kéne bemutatkoznia, mit mondana?

Hajós az RTL Klub Heti Hetes című műsorának gárdáját erősíti, gyorsan beilleszkedett a népszerű humoristák közé, így jelenleg a nézők hetente élvezhetik fergeteges beszólásait.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való