Műsorújság
RTL Most
Hajós András
Hajós András

Iskolák:

Hajós András a Madách Imre Gimnáziumban érettségizett, utána - még néhány éven keresztül - a jogi karra felvételizett, ám sikertelenül. Nem akart azonban diploma nélkül maradva "szégyent hozni" agykutató édesapjára, ezért beiratkozott a szociológia szakra.

 

Szakmai karrier:

Saját talkshowját 2003 tavaszától indította el Magánszám címmel, majd kis szünet után a nézőközönség Késő este Hajós Andrással címmel láthatta újra.

 

2005-ben ő vezette a Benne leszek a tévében című műsort, amelyből kilenc adást láthattak a nézők.

 

Hajós András jelenleg az RTL Klub Heti Hetes című műsorának gárdáját erősíti, gyorsan beilleszkedett a népszerű humoristák közé, így jelenleg a nézők hetente élvezhetik fergeteges beszólásait.

 

2009-ben ő volt az RTL Klub A Királynő választásának egyik műsorvezetője.

 

A 2002-ben készült Kelj fel komám ne aludjál című filmmel indult el a filmes világban. Azóta szerepelt a Boldog születésnapot! (2003), Magyar vándor (2004), Zsiguli (2004), Szűzijáték (2006) című filmekben. 2007-ben a Megy a gőzös c. Koltai-komédiában alakítja a Hiszékeny vakot.

 

Saját zenekara: Emil Rulez

 

Ha 3 mondatban kéne bemutatkoznia, mit mondana?

Hajós az RTL Klub Heti Hetes című műsorának gárdáját erősíti, gyorsan beilleszkedett a népszerű humoristák közé, így jelenleg a nézők hetente élvezhetik fergeteges beszólásait.

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo