KERESÉS search-close

A Csillag Születik Fináléjának aranyköpései

szerző:
2012.06.02. 18:18
A műsor fináléja is bővelkedett a vicces beszólásokban.

Puzsér Róbert Ördög Nórinak: Nem tűnök el. Ha eltűnök, az maximum az RTL Klub vesztesége lesz. Az RTL Klub továbbra is a legnézettebb csatorna marad, csak színvonaltalanabb.

Puzsér Róbert a Quantum XXL-nek: Szirota Jennifer és Mészáros János Elek két hakni- képes előadó Magyarországon. Ti nemzetközi színvonalú előadók vagytok. A különbség nagyságrendnyi. Győzzön az igazság, győzzön a Quantum!

Puzsér Róbert MJE-nek: János, nekem az a véleményem, hogy te nem elsősorban az énektudásodnak köszönheted, azt, hogy itt vagy, hanem a karakterednek. A fölfelé pödört bajusz nagyon-nagyon-nagyon sokat segített neked ezen az úton.

Tabáni István Ördög Nórinak.
Nóri: Milyen volt a közös munka Jánossal? Azért egyikőtök sem az a bőbeszédű típus. Miről beszélgettetek?
Tabáni István: Hát én tudok beszélni, csak hogyha normális a kérdés.

Puzsér Róbert Szirota Jennifernek: Igényes dalválasztás, kvalifikált előadás. Ez képernyőt ért azért.

Hernádi Judit a Quantum XXL-nek: Nem tudom, mit fogok csinálni jövő héten. Rátok szoktam. Tény és való, hogy beragadt nálam ma a tízes. De nektek mindenképpen adnék először tizenegyet, most tizenkettőt is.
Robi: Juci, azt próbáltad már, hogy másoknak kevesebbet adsz?

Puzsér Róbert a Qunatum XXL-nek és a Face Team-nek: Miután tudjuk jól, hogy az 1 Q az igényesség, az eredetiség és a színvonal mértékegysége, azt mondhatjuk, hogy ez az első olyan produkció volt, ami felvette az 1 Q-s értéket.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való