Puzsér fénysebességgel égette be magát a nézők agyába

2012. május 14. 18:12

A Csillag Születik összetéveszthetetlen stílusú kritikusa nem hagyja hidegen a tévézőket. Puzsér Róbertnek mindössze 2-3 hét kellett az országos ismertség eléréséig.

A Szonda IPSOS áprilisban készített egy felmérést, melyben a jelenleg képernyőn szereplő színészek, műsorvezetők, tehetségkutatók és valóságshow-k szereplőinek ismertségére volt kíváncsi. A felmérés leginkább az alig két hónapja az RTL Klub képernyőjén szereplő kritikusra nézve mutatott meglepő eredményt: „A nagyközönség számára március közepéig szinte teljesen ismeretlen Puzsér Róbertet például, a Csillag Születik indulásától számított 2-3 héten belül a 18-49 évesek már több mint fele vallotta ismerősnek – mutatta ki az Ipsos 2012 áprilisában elindított, havi rendszerességű, Media Brand Track kutatása.”

A legszimpatikusabb képernyős személyiség áprilisban Pokorny Lia lett 72 százalékkal. A tehetségkutató egyik műsorvezetőjével, Ördög Nórával is sokan rokonszenveznek, a nézők 70 százaléka tartja szimpatikusnak, Hernádi Judit csupán 1 százalékkal maradt le Nórától, őt 69 százalék tartja rokonszenvesnek, Hajós Andrást pedig 61 százalék. Hernádi a 15 évnél idősebbeknél egyébként kimagasló, 95 százalékos ismertséggel rendelkezik. A Csillag Születik „kívülállója”, Puzsér Róbert 40 százalékos kedveltségével már áprilisban elérte, hogy a nézők villámgyorsan megjegyezzék a nevét és az arcát és róla beszéljenek.

A Csillag Születik legutóbbi adását, melyben a kritikus jólelkű báránnyá változtatta magát, itt megnézheted!