Lilu: Nem fogok tudni kibújni a bőrömből

2011. november 20. 17:00

A ValóVilág műsorvezetőjének még nincs tapasztalata a tehetségkutatók vezetésében, de Ördög Nóra felkészíti a Csillag Születik indulása előtt.

Lilunak a Reggeli és a ValóVilág kapcsán már számos élő adás van a háta mögött, de tehetségkutatót sosem vezetett.

– A Csillag Születik teljesen más stílusú műsor, mint amit eddig csináltam, fel kell venni a ritmusát, meg kell találni a hangját. De Nóri profi, már beszéltünk róla, hogy megosztja velem még a műsor indulása előtt a tapasztalatait, neki már nagy rutinja van ebben. Régóta szerettünk volna valamit együtt csinálni és most nagyon örülök ennek a feladatnak – mondta Lilu az RTLKlub.hu-nak.

Magyarországon először fog előfordulni, hogy egy show-műsort két nő vezet, de Lilu szerint ugyanolyan jól fognak „működni”, mintha egy férfi állna Ördög Nóri mellett.

– Teljesen más karakterek vagyunk, de szerintem pont ettől lesz izgalmas a mi párosunk. Ha két egyforma lányról lenne szó, nem lenne olyan érdekes.

Lilutól a ValóVilág szériái alatt már megszokhattuk, hogy ha rokonszenvet érez valaki iránt, nem rejti el a véleményét. Azt mondja, ez a Csillag Születik alatt sem lesz másképp.

– Nem tudok kibújni a bőrömből és nem vagyok elég jó „színész” ahhoz, hogy elrejtsem a véleményem. Ha valakibe beleszeretek, az meg fog látszani rajtam – árulta el Lilu. De hogy mennyire engedi majd közel magához a tehetségeket, egyelőre nem tudja. – A ValóVilágban egyáltalán nem találkozunk a játékosokkal, csak adásban tudunk beszélni velük, ezért nem tudom, hogy egy tehetségkutató alatt mennyit szoktak találkozni a műsorvezetők a versenyzőkkel.

Lilu és Ördög Nóra kedvelik egymást a magánéletben is, így az együttműködésben biztosan nem lesz hiba. Hogy milyen meglepetéseket tartogat az ország két népszerű műsorvezető-nőjének párosa, azt hamarosan megtudjuk a Csillag Születik 2012-es szériájából!