Műsorújság
RTL Most
Nádai Anikó
Nádai Anikó

Nádai Anikó 1989-ben született a Baranya megyei Mohácson. Szülei még kiskorában elváltak, így Anikó az édesanyjával nőtt fel.


A lány a bajai tanítóképzőbe jelentkezett, és a kemény tanulás mellett munkát is vállalt. Mikor felvették a Bajai Fiatalok Színházába, rájött, hogy megtalálta azt a foglalkozást, amit űzni szeretne a közeljövőben.

Televíziós karrierje 2008-ban indult útnak, amikor jelentkezett a Királynő című műsorba. Bár ebben az évben nem jutott be a legjobbak közé, 2009-ben újra próbálkozott, és ekkor már a 12 legszebb lány közé sorolták.
 


Egy évvel később, 2010-ben Anikó jelentkezett a ValóVilág 4. szériájába. Miután a nézők úgy döntöttek, hogy Anikó költözhet be a luxus börtönbe, a lány Párbaj nélkül eljutott a legjobb négy közé. Hamar belopta magát a nézők szívébe, hiszen nagy lelkesedéssel vett részt minden feladatban, de a 154. nap után távoznia kellett a Villából.

A műsor után a média szüntelen érdeklődést mutatott iránta, és először az AlekosznakValó című műsorban csillogtathatta meg tehetségét.

A nyári szünet után ő lett a ValóVilág5 BeleValójának műsorvezetője Olivér és Béci mellett, a műsorvezetés mellett pedig számtalan reklámkampányban szerepelt.

A VV5 Fináléja után felhagyott a tévézéssel, és szerkesztőként dolgozott. 2013-ban az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban kapott főszerepet, és egészen 2015 márciusáig láthattuk minden este az RTL Klub képernyőjén.

Anikó egyébként születendő gyermeke miatt döntött úgy, hogy két év után búcsút int a sorozatnak. A Fókusz ott járt a lány utolsó forgatási napján, ahol szem nem maradt szárazon.
 


A várandós lány már akkor őszintén mesélt a terhességről és a névválasztásról, bár akkor még azt hitte, hogy kislányt hord a szíve alatt. 2015. augusztusában aztán megszületett Anikó első gyermeke, Patrik, aki azóta is bearanyozza a műsorvezető mindennapjait. Annak ellenére, hogy 2017 januárjában szakított Anikó és kedvese, Kovács Dániel producer, közös gyermeküket továbbra is közösen nevelik a legnagyobb egyetértésben.

Bár Anikó főállású anyuka lett, 2016 márciusában hatalmas lehetőséget kapott az RTL Klubtól, és a Farm háziasszonyaként bizonyíthatott. A fiatal anyuka több mint két hónapon keresztül forgatott Szlovéniában, de kisfia, Patrik mindvégig mellette volt, így Anikó nemcsak a műsorvezetésben szerzett tapasztalatokat, hanem abban is, hogyan állhat helyt egyszerre anyukaként és műsorvezetőként.
 


2016 augusztusában sokak örömére elindult a ValóVilág powered by Big Brother, ahol Anikót újra műsorvezetőként láthattuk a képernyőn. Anikó Istenes Bencével felváltva vezette a napi realityt, és óriási lelkesedéssel vágott bele a feladatba. A legutóbbi, ValóVilág9 powered by Big Brothert pedig már Puskás Petivel vezették végig:

 „Az, hogy egy olyan műsor háziasszonya lehetek, amelynek az ismertségem köszönhetem, még izgalmasabbá teszi a munkám, már nagyon várom, hogy újra képernyőn lehessek...”
 


Anikó május 29-én először a Reggeliben, majd közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt, miszerint a Farm és a ValóVilág powered by Big Brother után hamarosan egy új műsor háziasszonyaként mutatkozik be a nagyközönség előtt. A műsorvezetőnő saját nevével fémjelzett talk show-ja 2017. július 3-án debütált az RTL Goldon, és azóta már a harmadik évada is elindult a csatornán.

„Nagyon jófej stáb vesz körül. Ez most úgy érzem, karrierem csúcsa, hazaértem. Jól érzem magam, minden nagyon rendben van.”

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo