Tartalmak

8:39
ReggeliTomán Szabina elárulta, miről ad tanácsokat Novák Katalinnak
2023. június 6. 11:57

Tomán Szabina elárulta, miről ad tanácsokat Novák Katalinnak

Novák Katalin köztársasági elnök olyan „illusztris csapatot” válogatott össze, akik mellett Tomán Szabina nagyon izgult, amikor először egy asztalhoz ültek – árulta el a vállalkozó a Reggeliben. Vallásról, médiáról, sportról, gyermekjogokról beszélgettek, Tomán Szabina pedig női egyenjogúságról ad tanácsot a köztársasági elnöknek. A vállalkozó tapasztalata szerint sokan nem tudnak egyensúlyozni a család és a munka között, és azt szeretné, ha Novák Katalin tanácsadójaként elérné, olyan álláslehetőségeket és támogatásokat adjanak a nőknek, ahol a munkaadók nem úgy élik meg, hogy a női munkavállaló rizikófaktort jelent. Tomán Szabina és férje nemrég templomi esküvőt tartott, a Reggeliben erről is mesélt.
6:35
ReggeliMérő Vera: A panaszos egykori szobatársai arról beszéltek, hogy mennyire hálásak Böjte Csabának
2023. június 1. 9:20

Mérő Vera: A panaszos egykori szobatársai arról beszéltek, hogy mennyire hálásak Böjte Csabának

Abban a formában, amitől tartottak, végül nem került sor a szembesítésre a Böjte Csaba szovátai otthonában történt állítólagos szexuális bántalmazás kapcsán, egy jóval visszafogottabb beszélgetést tartottak – pontosította a Reggeliben Mérő Vera. A szerzetes a jogvédő szerint annyit mondott, hogy nem tudja, igazat mond-e az áldozat, és nem is dolga ezt eldönteni. A panaszos egykori szobatársai sem szólaltak végül meg az erőszakról, de nagyon sokat beszéltek arról, hogy mennyire hálásak Böjte Csabának. Mérő Vera szerint szakmaiatlan úgy tenni, mintha a sok jó ellensúlyozná a számszerűen kevés rosszat. További részletek a videóban.
9:14
Reggeli„A gyilkos galóca is természetes” – Dr. Tóth szerint a cukor belefér a normális táplálkozásba
2023. május 31. 11:35

„A gyilkos galóca is természetes” – Dr. Tóth szerint a cukor belefér a normális táplálkozásba

 „Az önmagában, hogy valami természetes, még nem oké” – összegezte Dr. Tóth Tamás obezitológus az édesítőszerek kérdését a Reggeliben. A szakértő szerint a gyerek ugyanúgy hozzászoknak az édes ízhez függetlenül attól, hogy azt cukorral vagy édesítőszerekkel kapják meg. Úgy véli, ha valaki édesítőszereket eszik és iszik, az ugyanúgy elindíthatja a biológiai folyamatokat, amelyekkel a test az édes ízre reagál. Ezért ha édesítőszerekkel esszük a sütit, abba a hamis illúzióba ringathatjuk magunkat, hogy abból bármennyit megehetünk. Persze nem csak a gyerekeknél kérdés a cukor. Az édesítőszerekkel évtizedek óta küzd a tudomány, a WHO friss ajánlása szerint fogyókúrához és fogyáshoz pont nem ajánlottak a cukorhelyettesítők.