Tartalmak

0:42
ReggeliÍgy tehetünk a Szívből jövőnk játékával a környezetért
2024. március 1. 15:13

Így tehetünk a Szívből jövőnk játékával a környezetért

A Reggeli csatlakozott a Szívből Jövőnk csapatához. Elindult Dér Heni, Kiss Virág és Lilu első projektje, amiben arra kérnek mindenkit, hogy töltsék ki azt a tesztet, ami a környezetkímélő vezetésről szól. Ezzel nemcsak hasznos tippeket adnak ahhoz, hogyan vezessünk környezettudatosan, hanem támogatják azt a vállalást, amit Magyarország tett az unió felé: 2030-ra minden tagállamnak csökkentenie kell a károsanyag kibocsátást. Ez egy jó cél, azt gondoljuk, hogy a három csaj most egy jó ügy mellé állt közösen, legyünk minél többen, akik kitöltik a tesztet! Részletek a Reggeli social felületein és a szívből jövőnk oldalán. Azok, akik kitöltik a tesztet a Motorola Edge 40 Neo-t okostelefont nyerhetnek.
12:17
ReggeliFalusi Mariann 20 kilót fogyott, és könnyek között mesélt Lang Györgyiről
2024. február 29. 14:08

Falusi Mariann 20 kilót fogyott, és könnyek között mesélt Lang Györgyiről

Falusi Mariann 2023-ban édesanyját és alkotótársát, Lang Györgyit is elveszítette. Meghatódva mesélt arról, milyen fontos ember volt az életében Györgyi, aki a baráti társaságuk mozgatórugója és összetartó ereje volt. Az énekesnő elmesélte, hogy Györgyi lakásában a mai napig minden hónapban egyszer összejönnek a barátok, és Kulka Jánossal is minden héten egyszer ott ebédelnek. Mariann-nak 13 évig volt közös rádióműsora Lang Györgyivel, amit nélküle már nem akart továbbvinni. Idén „megy nyugdíjba”, április 22-én lesz 65 éves, ami jelzi számára, hogy ideje picit pihenni, ezért is talált két hosszútávú munkát – mesélte a Reggeliben. Életmódot váltott, ennek köszönhetően 20 kilóval lett könnyebb, mindennap megiszik 2 liter vizet és csak 1000 kalóriát fogyaszt el. Életmódjáról, karrierjéről és hobbijáról még többet mesél a videóban.
6:34
ReggeliHéberül tanult, 12 kilót szedett fel – így készült Szabó Kimmel Tamás a Lefkovicsék gyászolnak szerepére
2024. február 29. 10:57

Héberül tanult, 12 kilót szedett fel – így készült Szabó Kimmel Tamás a Lefkovicsék gyászolnak szerepére

Ortodox zsidó férfit alakít Szabó Kimmel Tamás a Lefkovicsék gyászolnak című filmben, ami február 22. óta látható a mozikban. Az alkotás világpremierje Palm Springsben volt, Szabó Kimmel pedig ott volt a New York-i Zsidó filmfesztiválon, ahol szintén bemutatták Breier Ádám filmjét. A szerep kedvéért fel kellett szednie több mint 10 kilót, szakállat is növesztett, és héberül is kellett tanulnia. A filmben egy diszfunkcionális család történetét láthatjuk 3 generáción keresztül megjelenítve, ahol a nagypapa nem hisz semmiben, ellenben fiával, aki egészen Izraelig menekült előle. A film központi témája a gyász, és hogy ezt hogyan tudják a különbözű korú férfiak megélni, ha egy hétig össze vannak zárva egy házban.