Love Island

Már a második babát tervezi a Love Island szerelmespárja

rtl.hurtl.hu

2019. június 5. 14:18

A külföldi szériákban mesébe illő szerelmek születtek, a 2016-os évad álompárja, Cara De La Hoyde és Nathan Massey egy másfél éves kifiút nevelnek, és kistestvért is szeretnének Freddie George-nak.

Hamarosan nálunk is indul a népszerű párkereső show, a Love Island, aminek elsőszámú célja, hogy egyedülálló embereket hozzon össze, akik nemcsak a paradicsomi szigeten érzik jól magukat együtt, hanem akkor is, ha visszatérnek a mindennapi életbe. Legutóbb beszámoltunk Olivia és Alex románcáról, amiből házasság lett, most pedig megmutatjuk, hogyan talált egymásra Cara és Nathan a Love Islandben:

A műsor vége után neves magazinok címlapon számoltak be arról, hogy a páros visszatért a Love Island villájába, de ennek az utazásnak nemcsak a nosztalgiázás volt a célja, Nathan szerelmük születésének helyszínén kérte meg Cara kezét, aki igent mondott neki.

2017. decemberében megszületett Cara és Nathan első gyermeke, az apukájára nagyon hasonlító kisfiú a Freddie George nevet kapta. És bár a kapcsolatuk a baba előtt nem volt töretlen – a pár szakított az eljegyzés előtt –, amikor kibékültek, mind a ketten úgy érezték, hogy a szerelmük csak erősebb lett és már a második gyermeket tervezik.

Ha szeretnél többet tudni a Love Islandről, kattints a párkereső show oldalára!

Jelentkezni még mindig lehet! Ha nem akarsz lemaradni a lehetőségről, hogy megtaláld életed párját egy gyönyörű szigeten, akkor kattints ide és jelentkezz!

#Love Island#babavárás#szerelem#párkereső show

Címlapról ajánljuk