Love Island

Hosszútávú szerelmek sora bizonyítja, hogy működik a Love Island-varázs

rtl.hurtl.hu

2019. június 3. 15:40

Gondolkodtál már rajta, hogy jelentkezel a párkereső show-ba, de félsz, hogy a románc csak a műsor ideje alatt tart? Ne tedd, a külföldi szériák szereplői éppen ennek az ellenkezőjét bizonyítják!

Hamarosan az RTL Klubon is látható lesz a külföldön már évek óta futó párkereső valóságshow, a Love Island. A műsor helyszíne egy gyönyörű szigeten elterülő luxusvilla lesz, ahol garantáltan megjön a kedve a szereplőknek a romantikázáshoz. De nemcsak emiatt éri meg jelentkezni, a külföldi műsorban egymásra találó párok története azt bizonyítja, hogy a szerelem akkor is tombol, ha a tengert, a luxust és a kamerákat kivesszük a képletből. Alex és Olivia kapcsolata mindenképp ezt támasztja alá, akik már össze is házasodtak. Ha kíváncsi vagy, hogyan gabalyodtak egymásba a szerelem szigetén, katt a videóra!


 

“A műsor első célja, hogy magányos embereket hozzon össze, ezt pedig annyira jól teszi, hogy a Love Island után gyerekek születtek, több pár a műsor vége után is együtt maradt, voltak, akik összeházasodtak” – mondta Herman Pierre a Reggeliben a Love Islandről.
 

Németországban, Nagy-Britanniában, Finnországban, Svédországban és Franciaországban is sikeres lett a valóságshow, így nem az elsők leszünk a sorban, viszont annyi tapasztalat van már a műsorkészítők háta mögött, hogy biztosak lehetünk benne, ez a formátum működik. És ami a legfontosabb, jelentkezni még mindig lehet az rtl.hu/love oldalon!

A Love Island műsorvezetője Lali lesz, aki nagyon várja már az új kihívást és kedvet érez ahhoz, hogy szerelmet kereső embereket hozzon össze. Ha szeretnél még többet megtudni a műsorról, nézd meg a Reggeli videóját itt!

#Love Island#Herman Pierre#Reggeli#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk