Kultúra

Megnyerte a versenyt, de alaposan ráfizetett a heves vérmérsékletű Mortal Kombat-bajnok

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. július 1. 19:27

Kétszer is meggondolja ezek után Dyloch Brooks, hogy győzelmi mámorában kidobáljon-e bármit is a ringből.

Megnyerte szombaton a CEO 2024 e-sport verseny egyik számát Dyloch Brooks profi Mortal Kombat-játékos, csakhogy nem sokáig örülhetett a nagyjából 500 dolláros díjának, írja a The Gamer.

A kétnapos floridai versenyen olyan verekedős játékokban mérték össze tudásukat a versenyzők, mint a Tekken 8, a King of Fighters 15, a Guilty Gear Strive, a Dragon Ball FighterZ vagy a Mortal Kombat 1. Dyloch, a Miamiban működő REZ e-sport egyesület tagja ez utóbbi számnak lett a bajnoka.

Dyloch, miután General Shao karakterével legyőzte utolsó ellenfelét, felpattant székéről, és győzelmi mámorában kidobta azt a ringből. A szék pont telibe találta a pódium szélén az egyik lámpát, összezúzva azt – mint az az alábbi videón is jól látható:


A szervezők gratuláltak Dyloch gyűzelméhez, majd megkérték, hogy térítse meg az okozott 3000 dolláros kárt.

A versenyt 2500 dolláros mínusszal záró Dyloch Twitteren elismerte, hogy hibázott, és felelősséget vállalt az okozott kárért.


A szervezők kissé szigorú szavakkal megkérték a többi versenyzőt, hogy lehetőleg senki ne dobáljon ki semmit a ringből, máskülönben örökre ki lesz tiltva a CEO összes jövőbeni rendezvényéről.

#Kultúra#esport#dyloch#mortal kombat#egyesült államok#florida

Címlapról ajánljuk