Kultúra

Lágy dzesszgitározásra andalgott a pesti korzón Chris Martin

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. június 21. 10:38

A Coldplay frontembere a pesti Dunakorzón lazított, egy gitározó utcazenész hallgatva.

Mint arról az RTL is beszámolt, a feloszlás szélén álló Coldplay vasárnap este fellépett a Puskás Arénában, majd június 18-án és 19-én ráadáskoncertet adott a magyar közönségnek.

Chris Martin, a zenekar énekes-frontembere megfordul a pesti Dunakorzón is, amiről egy magyar tiktokker két rövid videót is készített.

A hétfőn közzétett felvételek tanúsága szerint Chris Martin egy lámpaoszlopnak támaszkodva hallgatott egy utcazenészt, aki lágy dzsesszfutamokkal szórakoztatta a járókelőket:

@clubber16 Válasz @adrienn444444 ♬ eredeti hang - Robi


A fehér pólót, fekete bézbólsapkát és farmert, fehér sportcipőt viselő 47 éves dalszerző-énekest láthatóan senki nem ismerte fel, így nem zavarták rajongók az utcazene élvezetében:


A világhírű brit gitárzenekar 16 év után tért vissza Magyarországra, rögtön triplakoncerttel. A bandát talán most lehetett utoljára látni Budapesten: korábban bejelentették, hogy 2025-ig jelentkeznek majd új zenével, utána pedig a feloszlás előtt csak a turnézásra fókuszálnak – ki tudja, mennyi ideig, és hogy jönnek-e még később Magyarországra.Vasárnap este 55 ezer ember előtt léptek fel, a koncertről így számolt be az RTL Fókusz:


Nyitókép: Chris Martin, az együttes Music of the Spheres című világkörüli turnéjának bogotái állomásán 2022. szeptember 16-án – Fotó: Mauricio Duenas Castaneda / MTI / EPA-EFE

#Kultúra#chris martin#budapest#dzsessz#coldplay#Dunakorzó

Címlapról ajánljuk