Kultúra

A bicskei áldozatok elnézést kértek végre Balog Zoltántól, Varga Judittól és Novák Katalintól – jelentette Bödőcs Tibor híradója

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. május 4. 22:03

Bödőcs Tibor a magyar közmédia híradóját figurázta ki legújabb videójában, amiben egyebek mellett az is elhangzik, hogy „Magyar Péter megette a saját anyját, és nagyon ízlett neki”.

Új videóval jelentkezett szombat délután Bödőcs Tibor, vette észre a 444. A standupos humorista a magyar közmédia híradóját figurázta ki, párhuzamot vonva a szocializmus idején pártállami irányítás alatt álló propagandamúsorával.

A paródia az örök és megbonthatatlan szovjet-magyar barátság napi híreinek sorolásával indul (Szergej Lavrov és Szijjártó Péter Navalnij nyitott koporsójának felvételén mulatnak, hungarikummá nyilvánították Oroszországot, a békemániás Putyin elnök örökbe fogadja Dzsudzsák Balázst, békemenet indult a Hősök teréről Kalinyingrádba és így tovább), majd belpolitikai blokkban egyebek mellett olyanok hangoznak el, hogy „Magyar Péter megette a saját anyját, és nagyon ízlett neki”, „A bicskei áldozatok elnézést kértek végre Balog Zoltántól, Varga Judittól és Novák Katalintól”.

A teljes videó itt tekinthető meg:

#Kultúra#bödőcs tibor#humor#Híradó#közmédia

Címlapról ajánljuk