Kultúra

Nem zavartatta magát a világhírű színész, letolta nadrágját és a bokrok közé vizelt

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. január 12. 17:33

Az utóbbi időben egyre többször botrányosan viselkedő Gary Busey egy paparazzi szeme láttára könnyített magán Malibuban.

A 79 éves Gary Busey fényes nappal, az utcán könnyített magán a kaliforniai Malibuban, írja a Page Six.

A hollywoodi színészt egy paparazzi fotózta le csütörtökön egy újságosstand közelében. Busey egyenesen a fotósra nézett, majd nem zavartatta magát: letolta szürke mackónadrágját, elővette péniszét és a járda melletti bokrok közé vizelt.

Az egykori világsztár végül vigyorogva felhúzta kissé húgyfoltos nadrágját és elsétált.


A színész nem először viselkedik botrányos módon nagy nyilvánosság előtt. 2022-ben letolt gatyával, maszturbálás közben látták Malibuban. A színész, miután végzett, rágyújtott egy szivarra, majd – mint aki jól végezte dolgát – távozott a helyszínről.

Nem sokkal korábban két rendbeli szexuális zaklatással, egy rendbeli szexuális zaklatás kísérletével és egy rendbeli zaklatással vádolták meg, miután egy kongresszuson autogramosztás közben három nőt is fogdosni kezdett.

Busey több mint 150 filmben szerepelt eddig, többek között a Halálos fegyverben, az Úszó erődben, A cégben és a Ragadozó 2-ben. Legismertebb tévés szerepe a Walker, a texasi kopóban volt.

Nyitókép: Walter McBride/Getty Images

#Kultúra#gary busey#vizelés#egyesült államok#kalifornia#Malibu#botrányos

Címlapról ajánljuk