Kultúra

Helen Mirren varázsa örök: 50 Cent bolondul a 78 éves színésznőért

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. augusztus 5. 12:42

Helen Mirren Oscar-díjas színésznőt tartja a világ egyik legszexibb szépségének a világhírű rapper, 50 Cent.

A szeptemberi Men’s Health címlapsztorijának főszereplője nem más, mint 50 Cent, és a világhírű rapper elég sok mindenről beszélt a férfimagazinnak, egyebek mellett arról is, hogy kit tart a világ egyik legszexibb szépségének.

50 Cent „celebrity crush”-a nem más, mint a 78 éves Helen Mirren. A rapper (eredeti nevén Curtis Jackson) így méltatta az Oscar-díjas színésznőt, akivel volt alkalma személyesen is találkozni:

Annyira szexi. Csak rádnéz, és te azt mondod: atyám. Nem érdekel, hogy hány éves, teszek rá, hogy mások mit mondanak, ő szexi.

50 Cent felidézte, hogy milyen volt, amikor pár évvel ezelőtt találkozott Mirrennel és rendező férjével, Taylor Hackforddal:

A fickó nagyon is jól tudta, hogy mennyire szexi. Ez a magabiztosságából ered, mindabból, amit élete során elért. Ő örökké szexi marad.

A 48 éves 50 Cent nem először beszél kendőzetlen rajongással Mirrenről: 2019-ben, Conan O’Brien showműsorában is arról beszélt, hogy mennyire szexinek tartja a nála 30 évvel idősebb színésznőt. Sőt egy azóta törölt Instagram-posztban azon elmélkedett, lehet, hogy szerelmes Mirrenbe.

És tudja, hogy mennyire odavagyok érte. Megvan benne az a valami, amit le sem tudok írni, hahaha.

– mondta a rapper a Men’s Health-nek.

Nyitókép: Mirren és 50 Cent 2017-ben, az 57. Monte Carlo-i TV Fesztiválon – Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

#Kultúra#50 cent#helen mirren

Címlapról ajánljuk