Kultúra

Képgaléria: Ilyen, amikor rajongók szórakoztatják a rajongókat – a második budapesti Comic Conon jártunk

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. június 11. 19:57

A hétvégén megrendezték a második budapesti Comic Cont, a szuperhősmozik, képregényrajongók és sorozatfüggők külföldi mintára összerakott magyar rendezvényét. Idén a BOK Sportcsarnokban gyűltek össze a Star Wars, a Marvel, a DC és megannyi más fantasztikus képzeletbeli univerzum hívei, hogy eltöltsenek jó pár órát kedvenceik társaságában.

Idén talán nem volt olyan erős felhozatal sztárvendégekből, mint tavaly, de kárpótolta a rendezvényre kilátogatókat az erős cosplaymezőny, és az, hogy különleges színfoltként az RTL nagy sikerű sorozatának, A Királynak az alkotói is részt vettek egy pódiumbeszélgetésen, fellebbentve a fátylat jó pár kulisszatitokról.

A fenti képre kattintva galéria nyílik, ami ízelítőt ad a második budapesti Comic Con hangulatából, és megmutat számos pazar jelmezt a Star Wars, a Marvel, a DC, a Stargate és a Starcraft világából. Hogy miképp reagál egy kétévesforma kislány egy fölé tornyosuló, a legapróbb részletekig valósághű, Protoss Zealot kosztümre, kiderül a fotósorozatunkból!

#Kultúra#képgaléria#comic con#cosplay#star wars

Címlapról ajánljuk