Kultúra

Nem menekült többé, feladta magát a Jackass sztárja

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. április 28. 9:41

Brandon „Bam” Margera ellen egy eldurvult családi konfliktus miatt indult eljárás.

Feladta magát az avondale-i (Pennsylvania) rendőrségen Brandon „Bam” Margera, az MTV Jackass című műsorának egyik főszereplője. A férfi ellen hétfőn adtak ki körözést, miután összeveszett majd össze is verekedett testvérével. A 43 éves Margerát kihallgatták, majd 50 ezer dollár óvadék ellenében szabadlábra helyezték, írja az NBC News.

Margera ellen testi sértés, zaklatás és terrorista fenyegetés gyanújával indult eljárás. Margera nem ismerte el, hogy bűnös lenne az ellene felhozott vádakban, mondta ügyvédje.

Az ügy részleteiről egyelőre nem tudni sokat, csupán annyit, hogy Brandon Margera vasárnap a család Pocopson Township-i házában csúnyán összeveszett testvérével, Jesse-vel.

Jesse arra ébredt, hogy testvére dörömböl az ajtaján. Brandon egy cetlit ragasztott az ajtóra, hogy ne merészelje kihívni a rendőrséget, különben kicsinálja. Jesse ezutána konyhában talált rá testvérére, aki épp a mosogatóba vizelt.

A vita köztük annyira elfajult, hogy Brandon megfenyegette Jesse-t, hogy megöli, golyót röpít a fejébe. Ezután Brandon nekiesett testvérének, ököllel arcon vágta, karját rángatta. Eközben azt üvöltötte, hogy mindenkit megöl a házban.

Végül kirohant és a közeli erdőbe menekült, mielőtt a rendőrök kiérkeztek.

„Minden családnak vannak vitái. Ez nem olyan vita, amelyet a bíróságokon vagy a médiában kellene lejátszani” – mondta Michael van der Veen, Brandon Margera ügyvédje.

A korábban gördeszkásként ismert Brandon Margera a 2000-es évek elején vált világhírűvé az MTV sikersorozatának, a Jackass-nak köszönhetően, aminek ő volt az egyik fő alkotója. Az NBC News cikke szerint Margera 2021-ben azt nyilatkozta, hogy törvénytelenül rúgták ki a negyedik Jackass film, a Mindörökké Jackass szereplőgárdájából, ami miatt beperelte a gyártó Paramountot, társát, Johnny Knoxville-t, a producert, Spike Jonze-t és a rendezőt, Jeffrey Tremaine-t.

Nyitókép: Kevin Winter/Getty Images

#Kultúra#jackass#brandon margera#családon belüli erőszak

Címlapról ajánljuk