Kultúra

Leállt Lisa Marie Presley szíve, kórházban küzdenek az életéért

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. január 12. 20:53

Elvis Presley 54 éves lányát otthonában újraélesztették, életmentő adrenalin injekciót is kapott mielőtt kórházba vitték volna.

Hirtelen szívleállással vitték kórházba csütörtökön Elvis Presley egyetlen gyermekét, írja a TMZ. A lap úgy tudja, hogy Lisa Marie Presley saját otthonában lett rosszul. A kiérkező mentősök újraélesztették, majd kórházba szállították.

A TMZ forrásai szerint Lisa Marie Presley szíve teljesen leállt, valaki pedig legalább egyszer epinefrint (adrenalin injekciót) adott be még a helyszínen, hogy segítsen visszanyerni a pulzusát.

A CPR-t végző mentősöknek a szív újraindítása után sikerült Lisa Marie Presley vérkeringését helyreállítani, mielőtt kórházba szállították volna.

Az egyelőre nem világos, hogy jelenleg milyen állapotban van Lisa Marie Presley. Az 54 éves énekesnek és dalszerzőnek 3 gyermeke van, köztük Riley Keough színésznő.

Lisa Marie, Elvis és Priscilla Presley lánya kedd este Beverly Hillsben volt a Golden Globe-díjátadón, így együtt láthatták, ahogy Austin Butler Globe-díjat kap az Elvis című filmben nyújtott alakításáért.

Lisa Marie Presley 2005-ig volt a rendkívül jövedelmező Elvis Presley Enterprises tulajdonosa és üzemeltetője, amikor is az egész üzletet eladta. Elvis lánya továbbra is Graceland, Elvis híres memphisi birtokának tulajdonosa.

Nyitókép: Todd Williamson/NBC/NBC via Getty Images

#Kultúra#elvis presley#lisa marie presley#szívleállás

Címlapról ajánljuk