Kultúra

Orlando Bloom a Hungaroringen forgat

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. november 13. 12:58

A Gran Turismo film forgatása miatt Budapesten tartózkodó filmsztár a Halászbástyánál szelfizett, és Instasztoriban megmutatta azt is, kikkel gyúr.

A Sony Pictures megerősítette, hogy javában zajlik a Gran Turismo című film forgatása. A japán filmstúdió egy Twitterre kirakott képpel közölte, hogy készül a film Jann Mardenborough GT-versenyző igaz története alapján, aki gamerként előbb megnyert egy sor játékversenyt, majd igazi profi autóversenyző vált belőle.

Mint azt a gtplanet.com kiszúrta, a posztban látható fotó a Hungaroringen készült: bár a háttér homályos, jól felismerhetők a magyar Forma-1es versenypálya boxutcája és épületei. A 4B jelenet első felvételét mutató csapótábla mögött, a rajtnál négy Nissan GT-R versenyautó áll, igaz, érdekes módon nem a Hungaroringen megszokottan a célegyenes vége, hanem a pálya utolsó kanyarja felé nézve.


A Neill Blomkamp rendezésében készülő film miatt hetek óta Magyarországon tartózkodik Orlando Bloom is, aki egy pénzéhes menedzsert játszik majd. Mint arról korábban az rtl.hu is beszámolt, pár napra látogatóba érkezett hozzá Katy Perry, és egy budapesti étteremben együtt ünnepelték az énekesnő születésnapját.

Bloom most egy 24 órán belül eltűnő Instasztoriban posztolt egy szelfit, amin az látható, hogy a Halászbástyánál találkozott David Miles festővel, valamint megmutatta azt is, kikkel gyúr, illetve hogy jó hangulatú videóhívásokkal tartja a kapcsolatot az USA-ban tartózkodó barátnőjével.

#Kultúra#orlando bloom#neill blomkamp#hungaroring#gran turismo

Címlapról ajánljuk