Kultúra

Egy ötödik nő is megvádolta zaklatással a Szex és New York színészét

Mohos MátéMohos Máté

2021. december 25. 14:03

Lisa Gentile énekesnő azt állítja, hogy Chris Noth erőszakosan fogdosta, és megfenyegette, hogy lerombolja a karrierjét, ha beszél az esetről.

Az amerikai énekesnő, Lisa Gentile is zaklatással vádolja Chris Noth-ot, aki Mr. Biget játszotta a Szex és New York című sorozatban. 

Gentile azt állítja, Noth húsz évvel ezelőtt felajánlotta neki, hogy hazaviszi egy étteremből, majd erőszakosan fogdosni kezdte, és azzal fenyegette meg, hogy lerombolja a karrierjét, ha bárkinek is beszél az esetről, írja a BBC.

Valósággal csorgott rám a nyála. Megpróbáltam megállítani. Erre még agresszívabb lett, és mindkét kezét a mellemre rakta. Nagyon erősen megszorította őket a felsőmön keresztül

– idézte fel az esetet Gentile.

Az énekesnő határozottan nemet mondott Noth agresszív közeledésére, aki ezután megfenyegette, hogy romba dönti a karrierjét. Gentile ügyvédje szerint az énekesnő már nem tudja beperelni a férfit az azóta eltelt idő miatt.

A Szex és New York folytatásának megjelenése után először két nő beszélt arról a Hollywood Reporternek, hogy a férfi korábban megerőszakolta őket. Ezután még két nő vádolta zaklatással a férfit, aki mindent kategorikusan tagadott.

Nyitókép: Chris Noth az És egyszer csak…-ban. Fotó: Warner Bros.

#Kultúra#chris noth#szex és new york#zaklatás#lisa gentile#metoo

Címlapról ajánljuk