Keresztanyu

„Laura ugyanúgy veti bele magát az anyaszerepbe, mint én” – Tóth Angelika alig várja, hogy megmutathassa kislányának első szereplését

Sinka HédiSinka Hédi

2022. augusztus 7. 9:06

A Keresztanyu színésznőjének hamarosan megszületik első gyermeke, azonban nemcsak ő, de sorozatbeli karaktere, Harangozó Laura is anyai örömök elé néz a forgatókönyv szerint. Amint kiderült, hogy Tóth Angelika babát vár, a karaktere is új sztoriszálat kapott. Erről a változásról, a babavárás izgalmairól, a forgatás átalakulásáról és a jövőbeli terveiről mesélt az rtl.hu-nak.

Kismamaként mi volt a legnehezebb a forgatások alatt?

Extrán oda kellett magamra figyelni, hajlamos vagyok egyébként túlterhelni magam, de ezt most nem tehettem meg, hiszen nem csak magamra kellett gondolnom. Ehhez viszont óriási segítséget kaptam a stábtól, nem forgattam hosszú napokat, mindig volt szünetem a jelenetek között, és tényleg megtettek mindent a kényelmünk és a biztonságunk érdekében.

Mit gondolsz, a karaktered milyen anya lesz a sorozatban?

Szerintem Laura amilyen ambiciózus és szenvedélyes, ugyanígy veti majd bele magát az anyaszerepbe is. Tipikus anyatigris, mindent megtesz a gyerekéért. Persze ebben én is hasonló anya leszek, már most mindent megtennék a kislányomért.

Szerinted Laura babája mit tanulhatna el Róza mamától?

Mivel Laura és Zozó is elég hirtelen típusok, Róza mama a higgadtságát adhatná át a babának. De azért milyen menő dédimamája van a kicsinek?!


Mit szólsz hozzá, hogy a magánéleted kihatással volt a karaktered életére?

Nagyon hálás és boldog vagyok, hogy ez így megvalósulhatott. Nem titok, hogy előre egyeztettem Hámori Barbarával, sorozat showrunnerével erről, és végtelenül kedves volt. Örök élmény marad, ráadásul 

alig várom, hogy a kislányomnak is megmutassam, hogy ő már a pocakomban is szerepelt.

Hogyan fogadták a kollégáid az örömhírt?

A stáb übercuki volt, mindenki imádta simizni a hasam, várták, hogy Sári rugdosson, napról napra csodálták a hasam növekedését. Tényleg igazi jó csapatmunka volt, nemcsak az elmúlt hónapok alatt, de az elmúlt két évben is, imádtam minden percét.

Az anyaság mellett rövidtávon hogyan fér majd bele a munka a mindennapjaidba?

Most nem gondolok a munkára, minden percben csak Sárira koncentrálok, egyelőre nincs tervem, csak maximum tervecskéim, hogy mikor térek vissza. Szeretnék természetesen még sokat játszani színházban és remélem még forgatni is lesz lehetőségem, de az biztos, hogy most egy darabig az anyaszerepem a legfontosabb.

Angelika februárban a Reggeliben jelentette be, hogy gyermeket vár, ahol többek között azt is elmesélte, hogyan fogadta férje és családja a csodás hírt.

#Keresztanyu#harangozó laura#tóth angelika#terhesség#anyaság#babavárás#forgatás

Címlapról ajánljuk