Már több szerző bejelentette, hogy a jövőben nem akar együttműködni a LibrivelSzinte teljesen kormányközeli kézbe került a magyar könyvkereskedelmi és könyvkiadói piac meghatározó szereplője. A Mathias Corvinus Collegium Alapítvány több mint 98 százalékosra növelte a tulajdonosi részét a Libri Csoportban. „Hosszú távon garantáljuk a magyar könyv jövőjét” – ígérte az ügyletről szóló közleményben az MCC főigazgatója. A Libri szerzői közül már többen bejelentették, hogy a jövőben nem kívánnak együttműködni a vállalattal. Így például Péterfy-Novák Éva és Szentesi Éva, de a Librinél nem publikáló Krusovszky Dénes is aggódik.
Híradó

Már több szerző bejelentette, hogy a jövőben nem akar együttműködni a Librivel

Magyar ÉvaMagyar Éva

2023. június 14. 20:15

Szinte teljesen kormányközeli kézbe került a magyar könyvkereskedelmi és könyvkiadói piac meghatározó szereplője. A Mathias Corvinus Collegium Alapítvány több mint 98 százalékosra növelte a tulajdonosi részét a Libri Csoportban. „Hosszú távon garantáljuk a magyar könyv jövőjét” – ígérte az ügyletről szóló közleményben az MCC főigazgatója. A Libri szerzői közül már többen bejelentették, hogy a jövőben nem kívánnak együttműködni a vállalattal. Így például Péterfy-Novák Éva és Szentesi Éva, de a Librinél nem publikáló Krusovszky Dénes is aggódik.

#Híradó#Videó#Kultúra#Libri#MCC#mathias corvinus collegium#bödőcs tibor#péterfy-novák éva#szentesi éva#krusovszky dénes#top hírek

Címlapról ajánljuk