Híradó

Bestiális: az anyja szerint azt kérte tízéves kislányától a rokona, fogja másra, hogy elvette a szüzességét

Révai Hajdu ViktóriaRévai Hajdu Viktória

2022. augusztus 20. 18:11

Szexuálisan zaklathatta tízéves lányukat egy húszéves rokonuk, ezt állítja egy tiszaroffi család. Azt mondják, a fiatalembert és élettársát ideiglenesen befogadták, és egy szobában helyezték el két lányukkal. Megdöbbentek, amikor egyik nap a gyámhivatal munkatársai keresték fel őket, és névtelen bejelentésre hivatkozva azt mondták, a kislányukat szexuálisan zaklatta a férfivendég. A rendőrség az ügyben nyomozást indított. 

Azt állítják egy tízéves kislány szülei, hogy egyik rokonuk megrontotta a kicsit. Az édesanya azt mondta a Híradónak, a lánya elárulta, hogy „háromszori alkalommal volt Krisztofer a kislányommal, úgyhogy igaz, hogy szexuális együttlétük volt”.

A szülők elmondása alapján szívességből fogadták be az apa húszéves öccsét és annak élettársát. Egy kis szobában aludtak négyen. Az ágyon a két lány, a földön pedig a két vendég. A szülők megdöbbentek, amikor egyik nap a gyámhivatal munkatársai jelentkeztek náluk.

Azt mondták nekik, valaki névtelenül tett bejelentést arról, hogy a kislányukhoz a férfi öccse éjszakánként odabújt. Az apa azt mondja, amikor ezt megtudta, három percet adott a testvérének, hogy elmenjen a házból.

Ha engemet vagy más úriembert meggyanúsítanak egy kiskorúval, vagy akárkivel, akkor csak védem magam. És ő azt sem mondta, hogy nem igaz, azt sem, hogy igaz, semmit nem mondott, csak nézte a földet, és avval el volt intézve minden

– mondta az apa.

A szülők azt mondják, megbíztak a rokonukban, meg sem fordult a fejükben, hogy ilyen megtörténhet.

Ha egy idegen megcsinálja, az is nagyon csúnya dolog, de az, hogy az embernek a saját édesöccse, ilyet, még ha gondolatban is csak csinált volna, de meg is tette!

– fakadt ki az apa.

Az anya szerint a fiú megpróbálta elhallgattatni a lányát. Azt mondta neki, hogy ha szereti nem mondja el a dolgot senkinek, mert bajba kerülhet, és több évre lecsukhatják. Azt is kérte az édesanyja szerint a lányától, hogy fogja az egészet másra, hogy „más vette el a szüzességét a kislánynak”.

A Híradó megkeresésére a rendőrség azt közölte, szexuális erőszak gyanúja miatt indult nyomozás, egyelőre ismeretlen tettes ellen. Az édesanyával készült interjút az alábbi videóban hosszabban is megnézhetik.

#Híradó#Videó#pedofília#kislány#zaklatás#top hírek

Címlapról ajánljuk