Házasodna a gazda

„Kevinnek az egyetlen nehéz dolga az volt, hogy megszülessen” – a gazdát a negatív kommentek is szórakoztatják

Kiss BalázsKiss Balázs

2023. november 18. 13:13

Kevin gazda hozzá van szokva a kamerákhoz, mégis máshogy élte meg a Házasodna a gazda forgatásait, mint a YouTube-szerepléseit. Nehéz volt számára, hogy férfiként az érzelmeiről beszéljen, ráadásul magyarul, de mostanra annyira belejött, hogy a jövőben esélyt ad a magyar lányoknak is.

Milyen élmény volt tévéműsorban szerepelni?

Hozzá vagyok szokva a kamera előtti szerepléshez, mert YouTube-videókat gyártok, de ez teljesen más élmény volt. Néha lehetett hallani, hogy nem úgy beszélek, nem úgy jönnek a szavak, mert azért ez nagyon más, mint amikor egy kamera előtt magamban videózok. Itt volt egy egész stáb, csomó szép lánnyal.  Az egész teljesen új szituáció volt, nem én udvaroltam, hanem a lányok küzdöttek értem úgy, hogy mindeközben együtt kellett dolgozni a stábbal. De végig megpróbáltam úriember lenni, ahogyan a való életben is.

Ezért küldted el az első csók után a lányokat?

Igen. Szeretek egyenes lenni, és nem szeretem mások idejét rabolni. Mondjuk szerintem érezhető volt, hogy engem nem egy ilyen műsorra teremtettek. Érzelmekről kellett beszélnem férfiként, ráadásul magyarul azok után, hogy eddig csak osztrák barátnőim voltak. Ez nagyon nehéz.


Fogsz még magyarul udvarolni?

Hát persze! Így, hogy megtanultam, miként tudok szépen fogalmazni, már tudok beszélni az érzelmeimről.


Akkor beszéljünk is róluk egy kicsit: melyik volt a kedvenc randid, a tóparti zongoraest?

Szerintem elég egyértelmű, hogy nem. Az sem volt rossz, de az ejtőernyőzés volt a kedvencem. Először azt hittem, hogy Zsuzsi nem fog beszállni a repülőbe sem, de aztán még ki is ugrott.


Kaptál azóta visszajelzéseket?

Hú, nagyon sokan írtak. Szinte minden epizód után megkerestek ismerősök és idegenek is, hogy figyelnek és szurkolnak. A végén pedig sokan gratuláltak Zsuzsihoz. Negatív visszajelzést nem kaptam, de ha őszinte akarok lenni, el szoktam olvasni a kommenteket, mert szórakoztatónak tartom. Sértő kommentek voltak, de ezek nem nagyon aggasztanak.

Akkor nem is volt olyan, ami megmaradt volna?

Egy van, az az volt, hogy „Kevinnek az egyetlen nehéz dolga az volt, hogy megszülessen”.

A Házasodba a gazda óta felismernek Ausztriában is?

Igen. Képzeld, felismernek az emberek úgy, hogy nem is Magyarországon vagyunk. Már megvolt az első közös fotózkodásom is. 

#Házasodna a gazda#interjú#kevin gazda

Címlapról ajánljuk