Tartalmak

házasodna a gazda Beleszólnak a szerkesztők a gazdák szerelmi életébe? A realityk titkairól mesélt az RTL producere
2022. május 1. 11:51

Beleszólnak a szerkesztők a gazdák szerelmi életébe? A realityk titkairól mesélt az RTL producere

Vajon mennyi igaz a reality műsorok körül keringő pletykákból? Miért kell átesniük a Házasodna a gazda szereplőinek pszichológiateszteken, és hogyan találják meg a műsor készítői a gazdákhoz leginkább passzoló jelentkezőket? A valóságshow-bizniszről és a Házasodna a gazda új évadáról beszélgettünk Kónya Gergellyel, aki évek óta felel több RTL Klubon futó műsorért.
házasodna a gazda Öt dolog, amit valószínűleg te sem tudtál Nádai Anikóról
2022. április 26. 12:36

Öt dolog, amit valószínűleg te sem tudtál Nádai Anikóról

Bemutatkoztak a házasodni vágyó gazdák, akik a társkereső reality vadonatúj évadában keresik majd az igaz szerelmet. De nem csak őket ismerhettük meg közelebbről. Nádai Anikóról, a Házasodna a gazda műsorvezetőjéről is kiderült pár érdekesség, miközben a gazdákkal beszélgetett. Összegyűjtöttük a legérdekesebb tényeket, amiket lehet, hogy még te sem tudtál az RTL Klub műsorvezetőjéről.
13:30
házasodna a gazda Ismerd meg Róbert gazdát!
2022. április 24. 21:20

Ismerd meg Róbert gazdát!

Robi a népmesék vidám, jószívű, őszinte, igazmondó juhásza, csak a pásztorbot helyett neki villáskulcs és hegesztőpisztoly van a kezében, és nem a birkákat tereli, hanem hatalmas traktorokat. Töretlen optimizmusa és pozitív kisugárzása miatt mellette lehetetlen rosszkedvűnek lenni, és ennél többet ő sem keres egy nőben. Robival az élet maga a megelevenedett vidéki romantika, ahol Robi választottjára biztonság és boldogság vár.