Gazdaság

Mutatunk néhány bevásárlóhelyet, ami nyitva lesz december 24-én

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. december 18. 14:31

A Budapest Vásárcsarnokai Kft. a december 24-i nyitva tartás mellett döntött.

A budapesti piacok ünnepi kínálattal készülnek, és december 18-tól minden nap nyitva lesznek december 24-ig, az utóbbi napon általában 12-13 óráig – közölte a Budapest Vásárcsarnokai Kft. hétfőn az MTI-vel.

A Nagycsarnokban, a Rákóczi téren, a Batthyány téren, a Fehérvári úton, a Bosnyák téren, a Kórház utcában, a Tétényi úti Üzletközpont piacán és üzleteiben 

a mindennapi étkezéshez szükséges hozzávalókon túl a karácsonyi menük minden alapanyaga megvásárolható. Öt különböző helyszínen fenyővásárt is tartanak.

A vásárcsarnokokban jelentős a karácsonyi ételkínálat is: szinte valamennyi egységben karácsonyi készételekkel várják a vásárlókat a vendéglátósok, halászlétől a sült kacsacombon át a rántott halig, de széles a választék a szaloncukrokból is. A Nagycsarnokban máris tart a kiemelt karácsonyi vásár.

A Budapest Vásárcsarnokaihoz tartozó piacok december 25-én és 26-án zárva lesznek, a két ünnep között hétköznapi nyitva tartás lesz érvényben, december 30-án és december 31-én pedig a hétvégi rend szerint tartanak nyitva. Így szilveszterkor is lehet vásárolni a menühöz szükséges alapanyagokat: malachúst, kocsonyahúst vagy virslit.

Nyitókép: Marjai János / MTI

#Gazdaság#karácsony#piac#december 24.#nyitvatartás#budapest

Címlapról ajánljuk