Fókusz

Ott voltunk Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd esküvőjén, elmondták, mi a szerelmük titka

Lengyel NikolettLengyel Nikolett

2024. július 29. 20:17

Valószínűleg az övék az év esküvője, ahol igazi sztárparádé volt. A menyasszony három gyönyörű ruhában pompázott, újdonsült férje teljesen elérzékenyült, amikor először megpillantotta a nagy napon. A Fókusz ott volt Dobos Evelin színésznő és Kovács Dániel Richárd, az RTL főrendezőjének hetedhét országra szóló lagziján.

Élete legszebb napja előtt találkoztunk Evelinnel az utolsó menyasszonyi ruhapróbáján. Ahogy a helyszínt, úgy a ruhákat is gondosan előre választotta ki. Ruháinak megálmodója és készítője ismerős lehet a Cápák között nézőink, ugyanis Adorján Ramónáról van szó.

Az első ruha, amit a nagy alkalomkor Evelin viselt, nem a menyasszonyi, hanem egy vendégváró ruha volt.

Ott voltunk Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd esküvőjén, elmondták mi a szerelmük titka
Dobos Evelin színésznő ebben a ruhában várta a vendégeket

A ruha különlegessége az extravagáns toll részlet, ami feldobja az egyébként teljesen fehér szatén overált. A cipő a toll színében passzolt hozzá. Evelin menyecskeruhája is rendhagyó volt, mert nem akart pirosat.

Ott voltunk Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd esküvőjén, elmondták mi a szerelmük titka
Dobos Evelin menyecske ruhája

A nap legjobban várt ruhája, amely részletgazdagsága és bonyolultsága miatt szintén komoly kézimunkát igényelt, pont olyan lett, amilyennek Evelin megálmodta. Egy kisebb krízis azonban egy pillanatra megizzasztotta a ruha készítőjét, egy nem várt fordulat miatt Ramónának újra ki kellett bontania az anyagot. Hogy miért, kiderül a videóban.

A gyűrűket Kovács Dániel és Nádai Anikó kisfia, Patrik vitte az oltárig, aki nagyon örült a feladatnak. És hamarosan az első hitvesi csók is elcsattanhatott. A vendégek is arról beszéltek, hogy Evelin és Dániel nem egy átlagos páros. Hogy mi a kapcsolatuk titka, arról ők maguk meséltek nekünk.

A menyasszonnyi ruháról, az esküvő tematikájáról, arról, hogy kik ünnepeltek a párral, és mi Evelin és Dániel kapcsolatának titka, többet is megtudhat a cikk tetején kattintható videóból.

#Fókusz#Videó#rácz jenő#színes#celeb#dobos evelin#kovács dániel richárd#esküvő#mennyasszony#vajtó lajos#fésűs nelly#nagy zsolt#hámori barbara

Címlapról ajánljuk