Fókusz

Videón, ahogy VV Reni megosztja párjával várandósságának hírét

Forgó ViktorForgó Viktor

2024. július 22. 20:58

Ádi harmadjára is győztesként tért vissza a párbajról. Vasárnap Dorkát rakta ki a villából, aki egy cseppet sem bánta, hogy kiesett a játékból. Szerelme, Dudu, a közönségben szurkolt Dorkának, aki ahogy lejött a színpadról, Dudu nyakába esett. De Dorka kiesése eltörpült Reni híre után, amit még most sem fogtak fel teljesen a villalakók. Vérvizsgálat igazolta, hogy a lány néhány hetes terhes, az apuka pedig a szintén ValóVilág játékos Geri. Most megnézhetik, hogyan osztotta meg a hírt.

Vasárnap délelőtt Reni egy rövid időre elhagyta a villát, egy vérvizsgálatra, ami igazolta, hogy várandós. A hírt visszatérése után szerelmével Gerivel osztotta meg először. Reni végül úgy döntött, hogy saját felelősségre, az egészségügyi kockázatok ismeretében folytatja a játékot.

A műsor készítői az egészségügyi csapattal együtt kiemelt figyelmet fordítanak a várandós játékos egészségügyi állapotára, aki bármikor dönthet úgy, hogy távozik a villából. A hétfő esti összefoglalóban az RTL+ előfizetői láthatják Reni és Geri beszélgetését, valamint azt is, hogy a többi villalakó, hogy fogadta a gólyahírt.

#Fókusz#Videó#ValóVilág#vv ádi#vv dorka#vv reni#terhes#szerelem#vérvizsgálat

Címlapról ajánljuk