Fókusz

„Teljesen más emberként jöttem ki” – így búcsúzott a Villától Ruben a párbaj után

Forgó ViktorForgó Viktor

2024. július 1. 20:18

Őrületes házibuli, párbaj, hosszú combok és mély dekoltázs – ilyen egy sima vasárnap este a Való Világ 12-ben. Ruben szava elakadt néhány perccel a párbaj előtt, Dzsigeri azonban teljes magabiztossággal érkezett meg a stúdió bejáratához és látszott rajta, hogy egy percig sem kételkedett a győzelmében. Most összefoglaljuk a ValóVilág előző napjainak legfontosabb eseményét: Ruben és Dzsigeri felejthetetlen párbaját. Sőt, egy a zenei hét kulisszái mögé is betekintést engedünk. Részletek a videóban.

Az első pillanatban, amikor felvillantak a százalékok, Ruben hirtelen azt hitte, hogy ő nyert. Aztán Dzsigeri ünnepléséről eszébe jutott, hogy mégsem. Dzsigeri meggyőző fölénnyel nyerte a párbajt.

A végeredményen nem lepődtem meg, tudtam is, hogy ez lesz a helyzet

– mondta Ruben, akit egy félénk, szótlan fiatalemberként ismerhettek meg a ValóViág nézői. Bár majdnem ugyanolyan félénken távozott, azért sok mindent tanult magáról a bent eltöltött néhány hét alatt.

„Teljesen más emberként jöttem ki” – így búcsúzott a Villától Ruben a párbaj után
Dzsigeri meggyőző fölénnyel nyerte a párbajt.


Azt mondja megégette magát azzal, hogy végül Dzsigerit hívta ki párbajozni. Ma már nem így döntene. Ettől függetlenül hatalmas élményekkel gazdagodott a villában.  

Erre az időszakra boldogan fogok visszagondolni

– mondta.

Buli, zene, nyár és VV

Múlt hét szerdán Young G és Nemazalány mentorként, Burai Krisztián pedig zenei producerként költöztek be a villába, hogy megalkossák a nyár két legnagyobb slágerét a VV12 zenei hetén.

Én szeretek 0 km-es fiatalokkal foglalkozni, mert szeretem belőlük kihozni a maximumot, szóval nekem ez abszolút testhezálló

– mondta a zenei hétről Halastyák Fanni, vagyis Nemazalány, aki a Kecsiz formáció mentora volt és videoklipjük a „Sok millió” kevesebb, mint egy nap alatt már közel 200 ezres nézettségnél jár és ha így folytatják, az is sok millió lehet.  

Hogy fogadta Ruben a párbaj eredményét, és mit mondott róla Young G? Kiderül a fenti videóra kattintva.

VV Ruben a kiesése után elárulta, hogy imádta a ValóVilág negyedik évadát, és már gyerekként elhatározta, hogy tévében szeretne szerepelni. Most, hogy rákapott az ízére, esze ágában sincs hátat fordítani ennek a későbbiekben sem: akár egy másik műsorban is el tudja képzelni magát, és az sem kizárt, hogy saját tartalomgyártásba kezd. A volt villalakó leginkább VV Ádival találta meg a közös hangot, akit szinte már a barátjának tart. „Megláttam magamat benne” – mondta Ruben, aki álmában sem gondolta volna, hogy egyszer egy zenei producerrel dolgozik majd együtt. Részletek: 

#Fókusz#Videó#Bulvár#vv#vv12#ValóVilág#való világ#valóvilág12#párbaj

Címlapról ajánljuk