Fókusz

Budapesten szabadabban mozognak a sztárok, ez jól jön a sztárvadásznak

Barva ÁdámBarva Ádám

2024. június 21. 20:47

Budapest elvarázsolta Chris Martint. A Coldplay énekese egyedül, zsebre dugott kézzel gyönyörködött a budai Várra nyíló kilátásban, amikor két telt házas koncert között a Dunakorzón vegyült el a civilek között. Nem ő volt az első híresség a magyar fővárosban, egy sztárvadász mesélt a Fókusznak elképesztő élményeiről.

Egy oszlopnak dőlve, csendben hallgatta az utcazenész játékát a budapesti Vigadó téren Chris Martin, a Coldplay énekese. A zenekar vasárnap, kedden és szerdán telt házas koncertet adott a Puskás Arénában; a videó valószínűleg hétfőn, az első és a második koncert közötti napon készült, amikor a tagok pihenőnapjukat töltötték.

Nem csak a Coldplay énekese fordult meg Budapest utcáin

Bár Chris Martin pont a saját koncertjére érkezett, az elmúlt években Magyarország komoly begyártója lett az amerikai produkcióknak; ezért is rendszeres a világsztárok, főleg színészek jelenléte. Az Oscar-díjas Eddie Redmayne tavaly például egy tüntetésen vett részt, Harrison Ford pedig egy kerékpárboltba tévedt be.

Jenna Ortega egy budapesti turkálóban tűnt fel váratlanul, később a Wednesday színésznőjével még Krasznai Zsolt is összefutott a Balatonon. A plasztikai sebésznek aznap még Paul Ruddal is sikerült találkoznia, élményeit pedig az RTL Reggeli nézőivel osztotta meg.


Szabó Reni sztárvadász, világsztárok tömkelegével találkozott már és kért tőlük közös fotót. Tavaly decemberben, amikor Angelina Jolie Budapesten forgatott, a színésznővel is találkozott, ráadásul nem első alkalommal.

Mindent összevetve a top ötben biztos benne van, akikkel szerettem volna találkozni. Csak a színésznőket nézve Angelina abszolút kedvencem. Nagyra tartom a humanitárius tevékenységei miatt is, úgyhogy tulajdonképpen egy példakép. 

– mondta imádottjáról Szabó Reni, „Renata Taylor”, sztárvadász. 

Angelina Jolie kíséret és felhajtás nélkül érkezett fiával, Paxszal egy budai vietnámi vendéglőben. Azt is megtudtuk, hogy a számlát Pax fizette, méghozzá az okosórájával.

Coldplay budapest cris martin
Angelian Jolie az Operába is ellátogatott, ahol Verdi Requiemjét nézte meg. Forrás: Magyar Állami Operaház


Idén februárban mutatták be a Dűne második részét: a film számos jelenetét egy budapesti filmstúdióban forgatták, ezért a színészek sok időt töltöttek Budapesten. Bár az utcán keveset mutatkoztak, a Város Királynőiből ismert Czeglédi Laurának összejött egy közös fotó Zendayával: ugyanis egyik lakásukat ők adták ki a színésznőnek.

Coldplay budapest cris martin
Zendaya és Czeglédi Laura


A filmiparban dolgozók szerint szinte az összes híresség, aki ide utazik, szereti Budapestet és az itt élőket; emiatt lehet, hogy Magyarországon nem bújnak el vagy nem kérnek hatalmas testőri kíséretet.

A fenti videóból továbbá az is kiderül,

  • mit ebédelt Angelina Jolie fiával egy budapesti étteremben,
  • hogyan viselkedett Angelina Jolie a Magyar Állami Operaházba,
  • milyen érzés, amikor Harison Ford belép a kerékpár boltodba és még a kávéscsészéjét is elmosogatja maga után,
  • hányszor járt Zendaya Budapesten és ki látogatta meg váratlanul a magyar fővárosban.
#Fókusz#Videó#Bulvár#cris martin#budapest#coldplay#zene#világsztár#zendaya#harrison ford#angelina jolie

Címlapról ajánljuk