Fókusz

„Ha kiszámoljuk, 90 nap múlva 60 milliót kell befizetnünk” – vészesen fogy a ValóVilág nyereményalapja

Forgó ViktorForgó Viktor

2024. június 12. 20:24

25 millió 400 ezer forint. Így áll most a Való Világ 12 nyereményalapja, amit akár növelhettek volna a villalakók, de jelen állás szerint alig 39 nap alatt 10 millió 600 ezer forintot buktak. De hogyan? Ennek jártunk utána a Fókuszban.

Jelenleg éppen pénzrabló hét van a Villában, szerda óta pedig hárommillió forintot próbál valaki eltitkolni a többiek elől. Ha nem buktatják le, akkor ez a pénz is eltűnik a nyereményalapból, amit utoljára még Dudu és Geri golfozása növelt néhány százezer forinttal, és az sem ma volt.

Négy nap alatt négy és fél millió… tehát naponta 1 millió forintot bukunk, hogyha kiszámoljuk, akkor 90 nap múlva majd 60 milliót kell befizetnünk a Való Világ Villájának.

– VV Kikidi még májusban próbálta így megfejteni, milyen hatással lesz a valóságshow személyes pénzügyeire. Szerencsére a játékosok lassabban haladnak az anyagi csőd felé, mint azt a hivatásos villalakó gondolta, de az, hogy arra haladnak, kétségtelen – még VV Giadának is:

Kicsit frusztrál az, hogy ilyen gyorsan fogy a pénz vagy pénzünk, de reménykedek abban, hogy vissza fogjuk tudni nyerni és nem úgy megyünk ki, hogy tényleg 200 ezer marad.

A Fókuszban megnéztük, hova folyt el a villalakók pénze, és az is kiderül,

  • mennyit hozott a konyhára VV Dzsigeri észjárása,
  • ki az, aki már a beköltözésével kétmilliós kárt csinált,
  • és mennyit lehet keresni dekázással.
#Fókusz#Videó#valóvilág12#nyereményalap#vv kikidi#vv giada#pénzügyek#veszteség#vv dudu#vv geri

Címlapról ajánljuk