Fókusz

Ő Kozsó tündéri unokája, Mia – Az énekes volt felesége, lánya és unokája meséltek életükről

Czakó JózsefCzakó József

2024. június 4. 20:10

Kozsó alig találkozik lányával és unokájával, mégis büszke apa és nagyapa. A Fókuszban Kozsó volt felesége, Kádár Mónika, lányuk Amanda Ardens és az énekes unokája, Mia meséltek sikereikről, életükről. Mia először mutatkozik be a nyilvánosság előtt.  

Kádár Mónika, Kozsó egykori felesége 19 évesen vált édesanyává, 42 évesen pedig nagymama lett. Kozsóval 16 évesen ismerkedett meg, az énekes kijelentette: ő lesz a felsége. Így lett. A házasság ugyan nem tartott sokáig, de közös lányuk, Amanda összekapcsolja őket.

Most először mutatkozott be a nyilvánosság előtt Kozsó unokája
Mónika, Mia és édesanyja, Amanda

 

A pár válásakor Amanda négyéves volt, Kozsó ekkor kezdett befutni az Alvajárókkal. Egyedülálló anyaként Mónikának szülei segítettek a gyereknevelésben, így ő is tudta építeni saját karrierjét.

A szüleim segítségére volt szükség, hogy én bejárjam a világot, illetve televízióknál dolgoztam, műsorvezető voltam

– mesélte. A kérdésre, hogy mennyire volt jelen Kozsó a családi életükben, azt válaszolta „futólag”.

Időnként megjelent, és ugyanúgy el is tűnt, konkrétan úgy nem vette ki a részét, mint édesapa, és nem is kértük a segítségét semmiben sem.

Kádár Mónika is énekesnő, de ha kell konferál vagy éppen a színpadon szerepel az unokájával. Igazán sokoldalú. Cannes-ba a mobiltelefonos filmfesztiválon ő is nyert egy díjat: zenei videó kategóriában egy Velencében forgatott videóklippel.

Amanda régóta a saját útját járja: regényeket írt, amelyek az Egyesült Államokban és Magyarországon is megjelentek, és azt szeretné, ha nem Kozsó miatt lenne ismert.

Azt gondolom, hogy híres szülők gyermekeként mindig nehezebb érvényesülni, én is tapasztam ezt a problémát, és mindig az volt a céllom, hogy saját, önerőből tudjak érvényesülni. Akár a médiában akár az életemben és ez úgy gondolom, sikerült is.

Podcastjában ismert emberekkel beszélget. Kislánya, Mia pedig nemrég díjat nyert – ahogy nagymamája – Cannes-ban a nemzetközi mobiltelefonos filmfesztiválon, a 14 év alattiak kategóriájában. Egy olyan filmmel, amit dédszüleiről és ükszüleiről forgatott, telefonnal.

#Fókusz#Videó#színes#celeb#Bulvár#kozsó#Amanda Ardens#kádár mónika

Címlapról ajánljuk