Fókusz

Hatalmas bejelentés a ValóVilágban: mostantól a nézők is beszállhatnak a játékba – mutatjuk, hogyan

Forgó ViktorForgó Viktor

2024. május 17. 20:11

VV Gina a csütörtök esti kampánybeszédével valósággal bedobta a törölközőt a ValóVilág12 képzeletbeli ringjébe. A műsor történetében még soha nem volt rá példa, hogy valaki arra buzdítsa a nézőket, hogy ellenfelére szavazzanak. A Villa eseményeit azonban a kockás kendők mellett egy focilabda is megbolygatta. Mutatjuk, mi történt eddig és mi történik most a valóságshow-ban, sőt egy extra bejelentéssel is jövünk.

Gina lépésének már lehettek előzményei, ugyanis a múltheti szimpátiaszavazás részeredményét is nehezen viselte, már akkor felmerült benne, hogy így nem folytatja tovább.

Ha egy Dzsigerit szimpatikusabbnak találnak, mint engem, akkor tudni kell tisztességesen távozni

– fogalmazott.

Azok a kockás kendők

A villa életét két rózsaszín–fekete kockás kendő kavarta fel az elmúlt napokban. Az első Valen csuklóján, a második pedig Gináén landolt, de ekkor még senki nem tudta mekkora jelentősége van a kendőknek – ezt Megyeri Csilla jelentette be csütörtök este az RTL+ előfizetőinek.

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streamingfelületén!

Később a villalakók is megtudták és ekkor jött Gina megdöbbentő beszéde, amelyben szinte már le is mondott esetleges győzelméről.

Míg Gina másokért, addig Valen önmagáért kampányolt és tudatta a nézőkkel, hogy bízik a folytatásban és a végsőkig szeretne maradni.

Ha egy szavazattal mellém járultok, akkor folytatni fogom azt, amit elkezdtem itt a villában, és még sok szép pillanatot fogok nektek okozni. Isten dicsőségére!


– hangzott Valen ígérete a nézőknek.

Mozdul a nyereményalap?

A mai nap nemcsak Gináról és Valenről szólt, hanem például egy nyereményalapot befolyásoló játékról is, ahol Csaszinak kellett összemérnie futballtudását egy inges, nyakkendős úriemberrel, Szabados Ádámmal.

Hatalmas bejelentés a ValóVilágban: mostantól a nézők is beszállhatnak a játékba – mutatjuk, hogyan
A nyakkendő és az ing csak álca volt. 

Ádám a mai munkát nem ülve, hanem fekve végezte el, így dekázott 115-öt a talpával. Ő ugyanis nem irodista, hanem egy többszörös magyar bajnok és világcsúcstartó freestyle focista.

Ádám 16 éve freestyleozik és egyéni sikerei mellett létrehozta a világ első olyan egyesületét, ahol halmozottan hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkoznak. Az idei világbajnokságra pedig a sportág történelmében először delegálnak egy olyan 17 éves fiút, aki egy gyermekotthon lakója.  

Csaszi pedig villalakó és 1 millió forintot tett fel a közösből arra, hogy többet tud dekázni, mint Ádám.

Vajon sikerült neki, és milyen különleges lehetőséget kapnak az RTL+ előfizetői? Kiderül a fenti videóból.

 

#Fókusz#Videó#Bulvár#ValóVilág#vv#valóvilág12#vv gina#vv valen#foci#villa#nyeremény

Címlapról ajánljuk