Fókusz

„Aki bent elgyengül, és egy fiútól várja a megoldást, az rögtön kapufa” – VV Noémi nem a szerelemért költözik a Villába

Forgó ViktorForgó Viktor

2024. május 7. 20:48

Kedden újabb villalakó csatlakozott a ValóVilág12 csapatához, és akárcsak a korábbi beköltözők, a 21 éves Noémi is a Fókusz kamerái előtt mutatkozott be a nézőknek. A harmadik napjánál tartó valóságshow-ba Noémi nem leégetni jött magát, hanem játszani, a tét ugyanis 36 millió forint – legalábbis jelenleg. Hogy ez az összeg nőtt, vagy csökkent, kiderül este nyolckor az RTL +-on.

A kedden beköltöző VV Noémi nem a szerelmet keresi a ValóVilág12 Villájában, játszani jött. Meg akarja mutatni, hogy ő egy okos, értelmes, intelligens lány, nem pedig, mint mondja, „egy lány, aki bemegy a ValóVilágba leégetni magát meg meztelenkedni, meg szerelmeskedni.”  

Hogy ez a gyakorlatban sikerül-e neki, az persze majd csak később derül ki, azonban Noémi a Fókusz kameráinak fogadkozott, hogy bár jelenleg éppen szingli, semmilyen közeledés nem fog sikerülni:

Még egy csók sem jöhet szóba

Noémi arra számít, hogy a valóságshow lehetőségeket teremt az életében, azt szeretné, új kapuk nyíljanak előtte. A 21 éves lány elárulta, hajlamos a szétszórtságra, rendetlenségére, és a rövidtávú memóriája sem az igazi.  

Noémi azt mondja, nem fél attól, hogy hónapokig együtt kell élnie vadidegenekkel, alkalmazkodóképessége ugyanis rendkívüli, és ahogy fogalmaz, zavaró tényezőkkel nem áll le vitatkozni. Zavaró tényező azonban bőven lehet: Noémit roppantul idegesíti, ha valaki minden lében kanál, ki nem állhatja, ha valaki akkor is belefolyik egy beszélgetésbe, ha éppen nem róla van szó. „Vagy amikor parancsolgatnak, meg akarják mondani a dolgokat, vagy amikor nem én irányítok” – tette még hozzá a lány.

Tegnap VV Dzsigeri költözött be a Villába, akit nagy örömmel fogadtak a villalakók, akik már az első este hatalmas bulival ünnepelték meg egymást – erről szóló összefoglalónk itt olvasható. Eseménydús este volt, VV Reni rögtön bemutatta tánctehetségét az udvaron található oszlopon, amit a srácok lélegzetvisszafojtva lestek, végül pedig VV Valen nem bírt magával, és egyenesen VV Dorka ágyához vitte az útja.

Nem hiába mondta Puskás Peti, hogy ezek azok a pillanatok, amikről a legnagyobb irodalmi művek szólnak.

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

 

#Fókusz#Videó#valóvilág12#beköltöző#villalakó#vv noémi#vv dzsigeri#vv valen#Bulvár#vv dorka

Címlapról ajánljuk